|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spoiler |
Autor |
Wiadomość |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2006, 13:03 Spoiler
|
|
|
Znalazłem na Allegro coś takiego . Podpowiedzcie mi proszę - to do Colta, czy raczej jakiegoś sedana? Ze zdjęcia raczej dokładnie to nie wynika, a sprzedający chyba też chyba do końca nie wie... |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2006, 13:08
|
|
|
Cezar napisał/a: | Jak dla mnie to wyglada na spojler od carismy hb
Ale moge sie mylic bo ja sie nie znam |
No właśnie dokłądnie nie widać, z jakiego autka on pochodzi. W Coltach CA0 jest bardzo podobny i też jest montawany na 3 podpórkach... |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2006, 13:15 Re: Spoiler
|
|
|
gregorbu napisał/a: | a sprzedający chyba też chyba do końca nie wie... |
Ale tak podejżewasz czy już go pytałeś?
Jak nie pytałeś to dawaj mejla do gościa, może jednak wie |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 21-01-2006, 13:24
|
|
|
jak dla mnie to jest tez wlasnie jakas carisma, bo gdyby do colta to musialby miec dluzsze i skierowane pod innym kątem "nozki" |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 21-01-2006, 13:48
|
|
|
podalem ten link arkowip byl go ogladac i na pewno nie jest to spoiler do carismy, mimo ze bardzo zblizony wygladem, prawdopodobnie moze galant sedan z 94 roku albo 3000gt |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2006, 23:18 Re: Spoiler
|
|
|
Memphis napisał/a: | Ale tak podejżewasz czy już go pytałeś? |
Nie podejrzewam, wiem. Odpowiedział mailem, że nie wiem, do jakiego Miśka ten spoiler. Poza tym wolę się upewnić, bo często sprzedawcy sami nie wiedzą, co sprzedają. Informacja od osoby, która zamontowany taki spoiler, jest dla mnie wiele bardziej wiarygodna niż choćby najgorliwsze zapewnienia sprzedawcy. |
|
|
|
 |
Jacech1 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2006, 18:25
|
|
|
wg mnie to galant 93-96
czy to nie jest taki sam??