|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-01-2007, 20:54 |
Zablokowane gadu gadu |
Autor |
Wiadomość |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2006, 08:42 Zablokowane gadu gadu
|
|
|
Od wczoraj mam problem z gadu gadu - nie mogę się połączyć. Sprawa o tyle dziwna, że nie mogę sie połączyć z żadnego z 2 komputerów, na których mam zainstalowane gg (w pracy i w domu). Użytkownicy gg na dwóch pozostałych komputerach w domu oraz współpracownicy łączą się bez problemów. Reinstalacja gfadulca w moim przypadku nic nie daje. O co tu może chodzić? |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:09
|
|
|
Pomoc GG |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:18
|
|
|
Arku, nie jestem nowym użytkownikiem gg i wiem, co i jak należy skonfigurować GG bylo zainstalowane na obu komputerach już dawno. Mój nr gg działał do wczoraj popołudnia na obu komputerach. Od wieczora nie moge się połączyć - i to na obu kompach! |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 27-01-2006, 10:42
|
|
|
A ja do Ciebie barabanię na gg.heheh nie doczytałem. Sprawdź PW.
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 980 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 27-01-2006, 11:26
|
|
|
Bu u mnie tez nie dziala a nie bylo mnie tylko 3 dni. Ani przez gg ani przez tlen nie idzie |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 27-01-2006, 11:49
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Arku, nie jestem nowym użytkownikiem gg i wiem, co i jak należy skonfigurować |
Nie watpie. Ale sadze, ze predzej pomoc w tym przypadku znajdziesz w helpdesku GG niz Misiomaniakow Jestes po prostu indywidualnym przypadkiem a takie nalezy wyjasniac z operatorem.
Poza tym ... uzywasz oryginalnego klienta GG czy jakiegos klona? Moze to Tlen, ktory w chamski sposob ostatnio sie reklamowal kosztem GG i najprawdopodobniej ich klienta wycieto na poczaczeniu do serwerow |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2006, 18:14
|
|
|
Ruszyło Trzeba było odinstalować gg do zera (łącznie z wykasowaniem folderu), wyczyścić rejestr i zainstalować na nowo. Zagadało od razu. Co ciekawe - sama dezintalacja nie pomagała. |
|
|
|
 |
|
|