|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy jest tu może jakiś Mistumaniak z Łęby (lub okolic)? |
Autor |
Wiadomość |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-01-2008, 09:16 Czy jest tu może jakiś Mistumaniak z Łęby (lub okolic)?
|
|
|
Witajcie, jutro jadę do Łeby po Colta, co prawda napisałam już w dziale warsztaty, ale myślę, że większa szansa na znalezienie odpowiedzi przed niedzielą jednak będzie jeśli napiszę osobny wątek. Po niedzieli proszę Moderatora o skasowanie, ale teraz jest to dla mnie kwestia bardzo ważna
To co napisałam w temacie "warsztaty":
"Pomorskie Mitsumaniaki, czy znacie może w okolicach Łeby (promień do 20km) jakis warsztat, który sprawdziłby Colta CJ0 przed zakupem?
Jadę w niedzielę obejrzeć auto. Sama ocenię, czy dobrze pracuje, czy nie rzuca nim na zakrętach, ale tego co jest pod maską nie jestem w stanie ocenić, ani tymbardziej podwozia.
Czy macie kogoś do polecenia?
Byłabym wdzięczna, bo po Colta będę jechać aż z Warszawy i nie chcę się naciąć..."
I dokładnie tak jak pisałam wczoraj. Muszę znaleźć szybko warsztat, który albo jest biegły w japończykach z uwzględnieniem Mitsu, albo ogólnie magika od wszystkich samochodów, który mi realnie oceni stan Colta, którego chcę kupić.
A może jest ktoś z Was - 2w1 - Mitsumaniak M3M znający się na mechanice Colta, który będzie w stanie powiedzieć, czy Auto rzeczywiście jest w tak dobrym stanie jak zapewnia sprzedający, czy może jest on jednym z tych, którzy lubią przemilczeć usterki...
Chłopaki bardzo proszę o pomoc, bo mimo iż jadę z tatą, to on też nie wyłapie czegoś, co posiadacz Colta zauważy od razu... |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 13:06
|
|
|
Jak chcecie to moge się jakoś zabrać z wami-chętnie pomogę:) |
Ostatnio zmieniony przez Czerwien 19-01-2008, 16:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|