|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
spryskiwacz tylnej szyby |
Autor |
Wiadomość |
grzes23 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2007, 20:57 spryskiwacz tylnej szyby
|
|
|
Witam !
Mam pytanie gdzie w Wagonie jest pompka i zbiorniczek spryskiwacza tylnej szyby ?
Jak naciskam przycisk na konsoli to nic nie słychać i nie leci a dysza nad szybą jest.
W niemieckiej instrukcji wygląda jakby zbiornik był przed akumulatorem tuż obok zbiornika przedniej szyby |
|
|
|
 |
Mazik [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 20:02
|
|
|
bo tak jest, tam sa 2 pompki, jedna no przod druga tyl |
|
|
|
 |
grzes23 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 16:44 Spryskiwacz tylnej szyby
|
|
|
Czyli mam auto wybrakowane ! Gdzie ja położyłem dokumenty gwarancyjne ? (ha,ha)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Tonday [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2008, 00:50 spryskiwacz tylny;]
|
|
|
Witam! mam ten sam problem ale jutro to naprawię. w moim przypadku najzwyczajniej w świecie zaśniedziały styki na pompce, trzeba to przeczyścić odpowiednio i podłączyć i powinno trybić;] 3maj się pozdro |
|
|
|
 |
grzes23 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-01-2008, 11:30
|
|
|
Witaj Tonday !
Mój Misiek też ma 4x4, jak się Twój sprawuje ?Tej zimy nie ma śniegu,ale jak był to miałem wielką frajdę z tego,że nie bałem się żadnych zasp itp. |
|
|
|
 |
Tonday [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2008, 20:33 pompka
|
|
|
Witam! wracając do spryskiwacza tylnej szyby...nie udało mi się tego zrobić..styki przeczyszczone jak należy..i nic..Ale stukają clekko w pomke i naciskają przycisk na konsoli czasami spryskiwacz działa, więc sądze że to jest jakaś usterka w samej pompce i to chyba juz nie dla mnie robota... pozrdawiam |
|
|
|
 |
|
|