Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: witek.w-wa
07-12-2007, 01:48
ECS PRZESTAL DZIALAC POMOCY
Autor Wiadomość
adams12
[Usunięty]

Wysłany: 14-07-2007, 19:19   

bezpieczniki w komorze silnika sprawdzone?

jmalik
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 12:57   

bezpieczniki ok, niedziałanie włacznika halogenów znalazłem, mam jeszcze jeden dziwny przycisk wstawiony przez któregoś z poprzednich właścicieli wygląda jak rodem z ursusa c330 i jest obok przełącznika trybu silent/norm (chyba wydech), i ten dziwny wstawiony przełacznik nie powoduje żadnych zauważalnych zmian nie wiem czy oryginalnie jet tam jakiś przełacznik czy to jakiś angielski tudzież japoński wynalazek, co do kontrolki sport dalej miga a przełącznik ecs nie działa, przewody przy amorach wyglądają na całe jedyne co mnie niepokoi to zaśniedziałe blaszki do którch są mocowane kostki czy to jest jakaś masa czy tylko mocowanie

K_iju
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2008, 22:59   

Witam.Jestem nowy ale sie podłączę do tematu.Mam gt z 92r bez turbo.Samochodu nieużywałem 1,5 miecha,okres zimowy,lecz dziś zatęsknilem i odpaliłem,ale spotkała mnie niemiła niespodzianka bo również miga mi kontrolka ,,sport,, od ecs.przedtem niebyło problemu.Zczytałem kod voltomierzem,chyba 61.niemogę sciągnąć manuala,wiec podpowiedzcie co to za błąd i jakie czynności mam wykonać by to naprawić .Pozdrawiam!

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2008, 00:46   

Sprawdź kostki przy kolumnach. Moze któraś dostała wilgoci nie łączy. Możliwe ze tak jak u mnie silniczek od ECS a amortyzatorze padł. Wtedy cały amor do wymiany :)

K_iju
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2008, 11:38   

Kostki przeczysciłem,lecz nadal miga.Trzeba kasować błąd z kompa odłączając klemę na kilka minut czy sam sie kasuje,jak to jest?

[ Dodano: 26-01-2008, 12:47 ]
odpiąłem klemę na 30min ale bląd nadal jest.błąd 61 to jest ,,Prawy przód,,?poprawcie mnie jak sie mylę.Jest jakiś sposób na sprawdzenie co to dokładnie czy trzeba podmienić amortyzator na nowy i dopiero bede wiedział?Prosba o pomoc.Pozdrawiam!

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2008, 15:22   

Musisz wymienić amortyzator. Silniczek w Twoim obecnym amortyzatorze sie zepsuł i nie da sie go naprawić. Ha jeśli dobrze pamiętam to ja mam sprawny prawy. Bo mi padł lewy swojego czasu a wymieniałem obydwa :)

K_iju
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2008, 19:02   

daj nr gg to jak okaże sie że to to napewno to sie zgadamy co do ceny

[ Dodano: 25-07-2008, 21:27 ]
szukam sprawnego amorka ze sprawnym ESC prawy przód do gt 92.bez turbo,może ktoś ma bo wymieniał

Odpowiedz do tematu