Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Brak mocy w 4d68 z 2000r TD
Autor Wiadomość
fidobiboy1
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2008, 22:04   Brak mocy w 4d68 z 2000r TD

Dzis mnie dotknela pierwsza chyba powazniejsza sprawa z moim galantem a mianowicie , napisze w podpunktach zeby bylo wyrazniej :
- stracil moc i swieci kontrolka check
- przy przekreceniu zaplonu stuk jak w starym lublinie to jest chyba od pogrzewaczy cos (nie wiem bo mechanikiem nie jestem ) ale w kazdym badz razie nigdy tedo stuku nie bylo
- silnik rozpedzi auto do 100 i jedzie troche mu schodzi i dziwny odglos silnika w kabinie ( nie probowalem czy pujdzie wiecej ale mysle ze tak )
- turbina raczej sprawna bo slychac gwizd tylko slabiej przez ten dziwnie pracujacy silnik
- zwiekszona ilosc dymu nie za duzo ale widac ze wiecej niz norma

Jakie sa wasze przypuszczenia z tego co wam napisalem a moze ktos mial podobny przypadek , jak bede mial chwile bo praca mi do piatku nie pozwoli szukac ASO to podjechac na kompa go wrzucic bedzie trzeba z tego co mi tak mechanik wstepnie powiedzial , Mam nadzieje ze to cos nie groznego i nie bede zle wspominal tego auta :(

wlasnie zczytalem kody a mianowicie 43 , gdzie znajduje sie ten czujnik i czy t o faktycznie bedzie jego wina ??

[ Dodano: 06-02-2008, 23:52 ]
czyli nikt mi nie pomoze :( jak to jest z tym ASO wyjdzie im wiecej wiadomosci po podpieciu pod kompa i czy mi powiedza co lezy , czy tylko powiedza ze blad 43 i ze gdzie tam cos jest uszkodzone ??? chce wiedziec zanim wydam te 50 E za podpiecie

Odpowiedz do tematu