|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 09:22 |
tempomat |
Autor |
Wiadomość |
wildstar [Usunięty]
|
Wysłany: 20-01-2008, 11:22 tempomat
|
|
|
witajcie ,cos nie gra mi z tempomatem , nie da się go uruchomić ,postepuję zgodnie z instrukcją (takową posiadam) i nic. jest jakiś bezpiecznik a ,może styki w przełączniku
pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 20-01-2008, 12:44
|
|
|
czyli jak postępujesz? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
wildstar [Usunięty]
|
Wysłany: 20-01-2008, 18:01 re
|
|
|
wciskam przycisk A i przesuwam dzwignię B w dół (nie zapala mi sie kontrolka CRUISE)(skrzynia automat) , tak wogóle to nic się nie dzieje . sąsiad ma takie samo pajero (tylko srebrne) i tam jest ok ,próbowałem osobiscie.
pozdrawiam
ps.przesłałem ci na priva troche info ,jak bedziesz mial czas to poczytaj może to z płynem to ok. |
|
|
|
 |
RyżyQń [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2008, 11:26
|
|
|
A czy jak robisz próby z tempomatem to prędkość jest wyższa od 40km/h? |
|
|
|
 |
kongi [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 17:32 Re: re
|
|
|
wildstar napisał/a: | wciskam przycisk A i przesuwam dzwignię B w dół (nie zapala mi sie kontrolka CRUISE)(skrzynia automat) , tak wogóle to nic się nie dzieje . sąsiad ma takie samo pajero (tylko srebrne) i tam jest ok ,próbowałem osobiscie.
pozdrawiam
ps.przesłałem ci na priva troche info ,jak bedziesz mial czas to poczytaj może to z płynem to ok. |
tak btw, przynajmniej u mnie - cruise sie zapala juz przy wcisnieciu A (z boku)
predkosc nie musi byc w ogole ustawiona a kontrolka caly czas sie swieci az do
ponownego wylaczenia przyciskiem A |
|
|
|
 |
|
|