|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Nie odbijają kierunkowskazy |
Autor |
Wiadomość |
ozjusz [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2008, 18:27 [Cari 1.6] Nie odbijają kierunkowskazy
|
|
|
Witam. Tak już napisałem w temacie, nie odbijają mi kierunkowskazy, co może być problemem??? Czy trzeba wymieniać cały ten mechanizm??? Czy ktoś mógłby napisać jak krok po kroku w ogóle się tam dostać, żeby oczywiście poduszki nie wystrzeliły??? Z góry dzięki i pozdrawiam... |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1928 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 01-02-2008, 19:12
|
|
|
Witam,
Od spodu osłony kolumny kierowniczej są trzy wkręty, które musisz wykręcić. Następnie rozłożyć oba plastiki i masz na wierzchu cały mechanizm. Ja rozbierałem nie ogłączając akumulatora. Jak się boisz odłącz akumulator i odczekaj 30 min. Potem możesz działać.
Pozdrawiam
Andrzej |
|
|
|
 |
Piotrek82 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2008, 19:28
|
|
|
Witam mam ten sam problem nie odboja mi lewa strona myslalem ze trzeba sciagac kierownice zeby sie do tego dostac DZIEKI
 |
|
|
|
 |
ozjusz [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2008, 21:39
|
|
|
to spoko, a co tam moze byc nie tak?? moglo sie cos zlamac, czy moze wystarczyc co nie co tam nasmarowac??? dzieki za instrukcje rozbiorki |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1928 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 01-02-2008, 22:59
|
|
|
Jest tam jeden plastik, który powoduje odbijanie wyłącznika i jeśli będzie złamany to może być konieczność zdjęcia kierownicy i wymiany niestety ( a może uda się skleić ). |
|
|
|
 |
|
|