|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hotele / hostele we wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2008, 19:17 Hotele / hostele we wrocławiu
|
|
|
Witam koleżanki i kolegów MitsuManiaków z Dolnego Śląska
Chciałbym się w najbliższy czwartek wybrać z dziewczyną na weekend do wrocławia - i tutaj mam takie pytanko - czy znacie jakieś miejsca, w których można w racjonalnych warunkach i studenckiej cenie spędzić 2-3 noce we Wrocławiu? Najlepiej blisko centrum?
Co warto zobaczyć?
I którą drogą najlepiej jechać z Gdańska?
Przede wszystkim zależy mi na tym noclegu - najlepiej w jakimś hostelu, albo tak jak w krakowie - w wynajętych "apartamentach". Ta druga opcja może jednak być zbyt droga, ze względu na to, że jedziemy we dwoje
Pozdrawiam z Trójmiasta, Andy |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-02-2008, 19:37
|
|
|
Odnośnie trasy proponuje tą strone :mapa a tu
Hostele i Hotele - najlepszym wyjsciem chyba bedzie AVANTGARDE HOSTEL |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2008, 12:17
|
|
|
wielkie dzięki
nie wiem jeszcze, czy wyjazd wypali - ale dzięki za info. |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2008, 18:54
|
|
|
co do dojazdu, to powiem tylko tyle, że lepiej wjechać do Wrocka od strony Oleśnicy niż od Trzebnicy
co do hostelu to możesz również wejść na stronkę www.plan.pl i tam na Internetowym Planie Wrocławia będziesz mógł zobaczyć gdzie dany hostel jest
możesz też do mnie pisać na gg, ja wtedy raczej nie będę we Wro, więc mogę pomóc tylko rą drogą
pozdroo i powodzenia
p.s. dobry pomysł z tą wycieczką do Wro, można tu naprawdę miło spędzić czas |
_________________ Była:Mitsubishi Carisma '96 1.6 automat HTB
Obecnie: F34 |
|
|
|
 |
|
|