Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
06-03-2008, 09:04
Resory tylne L-200
Autor Wiadomość
panowca
[Usunięty]

Wysłany: 05-09-2006, 16:29   Resory tylne L-200

Witam znalazłem stronke przypadkiem kiedy szukałem resora tylnego do L-200 rocznik 2002, którym jeżdżę. To jest służbowe auto Winnicy w Miekini na której pracuję. Moją gwiazdką jeżdżę od lutego i jestem bardziej niz zadowolony. Miciu zwany również pikusiem zawiódł mnie może ze dwa razy kiedy wjechałem w bagno ale okoliczne chłopstwo wyciagnęło mnie traktorami. W zasadzie nie spotkały go większe naprawy chociaz samochód dużo pracuje w terenie. Regulacja łozysk z przodu, jakieś drobne naprawy na które nie miałem czasu , wymiana paska rozrządu po 90 000 tys. , peknięty reflektor - gałaź. Wczoraj trzasnął mi resor - podjechałem dzisiaj nas rewis ASV we Wrocławiu gdzie zreszą serwisujemy to auto.
Po raz kolejny mile mnie zaskoczyli - załatwiłem sobie już auto zastepcze na jakiś czas zacząłem szukac uzywanych resorów bo sprawdziłem cenę katalogowa a tymczasem przed pół godziną telefon - może PAn przyjeżdzać auto zrobione - oprócz resora mocowanie tworzywa na przestrzeni ładunkowej - całośc 500 zł - Jestm mile zaskakiwany przez ASV z racji naszej floty mam doczynienia z serwiasmi KIA, OPEL i Citroen - powiedzmy że jeszcze Citroen jako tako. Dzisiaj tak troche chaotycznie bo zaraz spadam po moja królewnę ale mam zamiar pojawić się tu jeszcze jako ze jestem kompletnym lajkonikiem e kwestiach technicznych a tu widze jest mnóstwo osób dobrze zorientowanych
pozdrawiam wszystkich do nastepnego
w linjku zdjęcie królewny na Winobraniu w Zielonej Górze
http://www.portal.zielgor...album=65&page=2
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 05-09-2006, 21:20, w całości zmieniany 1 raz  

CBMOBILEK
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 21:44   

witajcie
ja niestety tez zaliczyłem pęknięcie resora w misiu dzwoniłem do bardzo wielu ludzi z allegro którzy mieli zobitki nikt nie miał juz resorów, wszyscy mówili ze notorycznie pękają.Postanowiłem zajrzec do kowala i super resor 120 zł montaz 80 zł nówka

Bartman
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 22:02   

Witam.
Są firmy zajmujące się tylko i wyłącznie resorami. Do najbardziej "chodliwych" aut jak np. VITO mają na miejscu, rzadsze mogą sprowadzić, można też zawsze wymienić pióro itp.Pełna paleta możliwości.Pozdrawiam.

termit
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 22:14   

O ciekawe a gdzie Vito ma ten resor?

Ale fakt jest sporo firm specjalizujących się tylko w resorach koszt nie wielki a jeszcze można sobie charakterystykę wybrać czyli albo komfort albo wół roboczy.

Bartman
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2008, 22:17   

Ups...chodziło mi o Sprintera....Pozdrawiam.

termit
[Usunięty]

Wysłany: 05-02-2008, 00:08   

Spoko to się sypie i to.

Odpowiedz do tematu