|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wszystkie CZ śmigają bez problemów? |
Autor |
Wiadomość |
kaja123 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 19:42 wszystkie CZ śmigają bez problemów?
|
|
|
??????????? A może jakieś stuki? Albo jak u mnie : gra zaworków przy niewielkim nawet wciśnięciu pedału gazu /57 tys./ Normalne ? |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-12-2007, 19:49
|
|
|
kaja123 napisał/a: | gra zaworków przy niewielkim nawet wciśnięciu pedału gazu /57 tys./ |
Napewno nie są to zawory. Raczej jakiś odgłos z wydechu lub osłony kolektora wydechowego. |
|
 |
46Marek
Forumowicz
Auto: COLT CZ 3/1,3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2008, 15:39 Re: wszystkie CZ śmigają bez problemów?
|
|
|
kaja123 napisał/a: | ??????????? A może jakieś stuki? Albo jak u mnie : gra zaworków przy niewielkim nawet wciśnięciu pedału gazu /57 tys./ Normalne ? |
Jak grają te zaworki po przeglądzie 60kk ? |
|
|
|
 |
kaja123 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2008, 09:53 Re: wszystkie CZ śmigają bez problemów?
|
|
|
46Marek napisał/a: | kaja123 napisał/a: | ??????????? A może jakieś stuki? Albo jak u mnie : gra zaworków przy niewielkim nawet wciśnięciu pedału gazu /57 tys./ Normalne ? |
Jak grają te zaworki po przeglądzie 60kk ? |
Przy przeglądzie po 60kkm, gdy zgłaszałem problem zaworków to spojrzeli na mnie jakoś dziwnie i wykluczyli możliwość tej gry. Diagnoza mechaników: wszystko OK! Te delikatne odgłosy wynikają /podobno/z mojego przeczulenia i przewrażliwienia na grę zaworów z przeszłości, gdy jeżdziłem np. Fiat 126 cz 125. |
|
|
|
 |
|
|