|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kierownica od gala w cari |
Autor |
Wiadomość |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2008, 00:01 Kierownica od gala w cari
|
|
|
Heh jak już pisałem w poprzednim temacie - wstawiam poduchy do mojej cari. Szukając po aukcjach poduszki kierowcy, dzwoniąc po szrotach - doszedłem do ciekawego spostrzeżenia - wygląda na to, że kierownica w cari po lifcie i w galu od '99 są takie same, różnią się wtyczkami do poduch, ale poduchy pasują z jednego modelu do innego, taśmy różnią się tylko tymi wtykami.
I teraz tak mogę być w błędzie. Czy ktoś może potwierdzić, że kierownica i poducha od gala '99+ pasuje do mojej cari? Czy taśma od strony auta będzie miala te same wtyki?
Czy jak kupię taśmę, kierę i poduche od gala to bez problemu wstawię ją do carismy? |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2008, 09:58
|
|
|
Za 150zl moge Ci sprzedac kierownice z poduszka do cari przed fl. |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 19:40
|
|
|
Sam sobie odpowiem:
Do kierownicy w carismie pasuje poduszka od galanta bez problemu, wtyczki ma takie same, jak poduszka od cari sprzed liftu, więc taśma musi być sprzed liftingu.
Poduszka od cari sprzed liftu też pasuje, ale taśma musi być też sprzed liftu.
Więcej informacji wkrótce |
|
|
|
 |
|
|