[Cari 1.8 GDI] Bębny d |
Autor |
Wiadomość |
mikirurka [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 14:47 [Cari 1.8 GDI] Bębny d
|
|
|
Witam mam pytanie posiadam Mitsubishi Carisma 1.8Gdi 98r próbuje wymienic hamulce tylne, no i tu zaczyna sie problem poniewarz sa tam bebny ktorych nigdzie nie moge dostac. Pomorzecie |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 10-02-2008, 15:24
|
|
|
Bebny z tylu w GDi? to byly takie wersje?
A gdzie już próbowałeś ich szukać?
Na początek możesz spróbować skontaktować się z Japaneze, naszym klubowym dostarczycielem części, 99% pewności że pomoże (kontakt w wątku na temat polecanych i niepolecanych sprzedawców lub za pomocą funkcji "Szukaj" i haslo "Japaneze").
W Intercars czy Focie próbowałeś?
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 16:09
|
|
|
stanik napisał/a: | Bebny z tylu w GDi? to byly takie wersje? |
ano były... Ja też mam "bębenki" z tyłu - rocznik 98...
mikirurka! Tak jak napisał stanik uderz najpierw do japaneze, a nawet gdyby on ich nie miał to może Cię nakieruje co do dalszych poszukiwań
Pozdrawiam i powodzonka! |
|
|
|
 |
mikirurka [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 18:44
|
|
|
Serdecznie dziekuje wam za pomoc w poszukiwaniu bębenków do mojego autka.
Powiem szczerze, szukałem juz w paru sklepach Intercars, Focie czy w Europarts i jeszcze paru innych, za kazdym razem kidy zapytalem o bębny do 1.8GDI to zaczynało sie wielkie szukanie w katalogach i po paru minutach uzyskiwalem jedna odpowiec, czy ktos czegos wcześniej tam nie przerabiał.
Jak kupowałem to auto tez bylo to dlamnie dziwne ze z tyłu sa bebny a nie tarcze? Rozglądalem sie po drogach zatym modelem i za kazdym razem spotykałłem sie z tarczami, teraz juz wiem dieki koledze damiano który potwierdzil ze są modele na bebnach poniewarz sam posiada taką wersje.
Jeszcze raz wielkie dzieki i nie pozostaje mi nic innego jak uderzyc do japanaze tam jeszcze nie probowałem..........
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 10-02-2008, 20:43
|
|
|
Nie wiem jak wy ale ja GDI przed liftem zawsze widziałem z bębnami z tyłu.Po lifcie poszli po rozum do głowy i wsadzali większe tarcze na przód i na tył zamiast bębnów. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Brikston
Forumowicz

Auto: Carisma 2001 1.8 GDI Avance
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 271 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 11-02-2008, 08:44
|
|
|
mlun napisał/a: | Nie wiem jak wy ale ja GDI przed liftem zawsze widziałem z bębnami z tyłu.Po lifcie poszli po rozum do głowy i wsadzali większe tarcze na przód i na tył zamiast bębnów |
dokladnie, w cari GDI przed liftem byly bebny z tylu |
_________________ Mitsubishi Carisma 2001 1.8 GDI Avance
 |
|
|
|
 |
|