Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2008, 08:49
|
|
|
Na Polibudzie
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
|
Wysłany: 10-02-2008, 12:43
|
|
|
Zakupy... heh
Dodatkowo nastepnym razem trzeba wybrac inna (bardziej luzna) miejscowke. Dodatkowo z moja niunia bedziemy musieli oddac maluszka (tego od Mercedesa ) komus pod opieke - takie latanie potrafi zniechecic. Przyda sie zorganizowac cos jeszcze w lutym - tak by niektorzy zalapali przynajmniej te dwa spoty.
Mimo wszystko tez stwierdzam, ze bylo calkiem ok. jeszcze raz przepraszamy za wczesna ucieczke.
Robson co Ty wlasciwie takiego trenujesz. Jesli cos chyba dasz rade nastepnym razem opuscic jeden trening na pol roku?
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 13:31
|
|
|
Mnie się podobało Zawsze to jakieś fundamenty postawione. Może tak za tydzień spotkamy się pod KCK? A poza tym maluch jest świetny Sion, mimo gangsterskich skłonności Next time spotkajmy się na dłużej i wpadnijmy do jakiejś knajpy, zapraszam wszystkich z ck, okolic,dalszych okolic, bardzo_dalekich_okolic
Robson, gdzie i jakie treningi są na ślichach? Może jesteś zainteresowany luźnymi treningami w KCK w poniedziałki i piątki o 19.30? Niby to treningi bractwa rycerskiego,ale z reguły walczymy tam MMA ;] |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 14:54 wazne
|
|
|
Panowie ważna sprawa!!! nie złoże samochodu jak nie kupie osłony paska rozrządu!! Potrzebuje osłone do 4G37 1.8 V8!! z kąd to znaleść a może macie kogoś kto posiada taki silnik na czesci?? Potrzebna mi jeszcze informacja gdzie są na tym silniku znaki do ustawienia wałka wyruwnującego!!! |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 15:31
|
|
|
Spróbuj na szrocie w Nowinach, kiedy ostatnio tam byłem po wąż od wody stały trzy carismy i dwa galanty,z tego silniki były jeszcze we wszystkich . Jest spora szansa,że trafisz. |
|
|
|
 |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
|
Wysłany: 10-02-2008, 16:12
|
|
|
No i oczywiscie jest Allegro - tam zazwyczaj jest kilka wystawionych na czesci. Mozesz tez sprobowac u Japaneze. Tego typu pytania dobrze jest tez wrzucac na podforum dotyczace Galanta - zawsze ktos pomoze.
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
|