Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zatoniecie promu ...
Autor Wiadomość
arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-02-2006, 13:31   Zatoniecie promu ...

... z 1400 osobami na pokladzie. Na pewno byli wsrod nich polacy. Nie wiadomo ilu sie uratowalo. Ciekawe czy teraz tez bedzie zaloba narodowa ...

klik

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 03-02-2006, 14:10   

właśnie przed chwilą słyszałem w radio - mówili, że zginął z radaru :? i już wiadomo .. że poszedł na dno.

Ciekawe ile osób sie uratowało :roll:

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 03-02-2006, 16:00   

jak narazie podają, że 100 osób przeżyło na ponad 1400 pasażerów...

benio
[Usunięty]

Wysłany: 03-02-2006, 17:28   

i rzekomo bez Polakow

zachar
[Usunięty]

Wysłany: 03-02-2006, 18:21   

ja ######## zacier ostry

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 03-02-2006, 21:42   

zastanawialem sie jak to mozliwe ze tyle ludzi.. ale to bylo w nocy, wiec wszyscy spali.. znajac zycie kazdy zamykal sie w swoich kajutach, wiec w panice tym bardziej ciezko bylo sie polapac...
tragedia..

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 03-02-2006, 22:02   

właśnie usłyszałem że 290 już uratowali, a na liście pasażerów nie było polaków.

Czas może na Space Stara dla żony?

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 03-02-2006, 22:11   

szczerze ? (zara napiszecie ze jestem bez serca itd )

ale mnie to nie zbyt interesuje ze cos tam zatonelo, ludzie zgineli, trudno widocznie ktos ich bardziej potrzebowal tam na gorze, wspolczuje ich rodzinom itd no ale mnie to nie zbyt dotyczy wiec nie wiem po co taki temat, zara pewno kaczor oglosi nastepna zalobe narodowa, i wyniki totolotka nie beda podane w telewizji , ble ble ble ...

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 03-02-2006, 23:15   

Rafal_Szczecin napisał/a:
ale mnie to nie zbyt interesuje ze cos tam zatonelo (...) ale mnie to nie zbyt dotyczy wiec nie wiem po co taki temat

ad1. to po co komentujesz
ad2. to po co czytasz
ad3. bo mialem taka ochote a z tego co zauwazylem jest to dzial OT

ps. no offence ;-)

luk_szc 
Mitsumaniak
mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Wysłany: 03-02-2006, 23:25   

Co dzień na świecie umiera 14000 ludzi :shock:
Fakt , że skomasowanie mediów na danym przypadku wywołuje poruszenie , a tym bardziej jeśli Nas to dotyczy . Ale tak jest , było i będzie - tylko media o tym bardziej bębnią i wywołują " potrzbne lub niepotrzebne niepokoje " (oni i tak to robią dla kasy - na czym się najlepiej zarabia ? - na wojnie )

Mitsumaniaki QR-Code:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 04-02-2006, 01:49   

luk_szc napisał/a:
na czym się najlepiej zarabia

na nieszczęściu ludzkim i przepraszam za wyrażenie - na trupach.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 04-02-2006, 02:42   

Niestety to prawda. Ogladalem dzis kolejny program w TV poswiecony zawalnieu hali w katowicach. Prowadzacy mowi, ze zaraz poleci swiezy material, ze lacza sie ze smutkiem i zalem rodzin zmarlych itp. Ze wcale nie zeruja na takich wiadomosciach, ale chca pokazac jak ludzie cierpia. Po czym pokazuja rodzine, w ktorej zginelo sporo bliskich w katastrofie. Dziennikarka z 10 razy pytala sie w kolko i jak sie czuja.....babka mowi ze zginol ten tamten i ten i tamte...i jak sie pani poczula po tej informacji....pozniej dowiedzielismy sie ze jeszcze ten i tamten zgineli...i jak sie pani poczula. Jasna cholera. Wiadomo jak sie poczula....jak by telewizja faktycznie ubolewala nad smiercia tych osob to by nie robili takich scen.

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2006, 11:12   

Kofi napisał/a:
Niestety to prawda. Ogladalem dzis kolejny program w TV poswiecony zawalnieu hali w katowicach. Prowadzacy mowi, ze zaraz poleci swiezy material, ze lacza sie ze smutkiem i zalem rodzin zmarlych itp. Ze wcale nie zeruja na takich wiadomosciach, ale chca pokazac jak ludzie cierpia. Po czym pokazuja rodzine, w ktorej zginelo sporo bliskich w katastrofie. Dziennikarka z 10 razy pytala sie w kolko i jak sie czuja.....babka mowi ze zginol ten tamten i ten i tamte...i jak sie pani poczula po tej informacji....pozniej dowiedzielismy sie ze jeszcze ten i tamten zgineli...i jak sie pani poczula. Jasna cholera. Wiadomo jak sie poczula....jak by telewizja faktycznie ubolewala nad smiercia tych osob to by nie robili takich scen.

Właśnie tak, i jestem dokładnie takiego samego zdania

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 04-02-2006, 20:30   

Dość...

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi