Zatoniecie promu ... |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2006, 13:31 Zatoniecie promu ...
|
|
|
... z 1400 osobami na pokladzie. Na pewno byli wsrod nich polacy. Nie wiadomo ilu sie uratowalo. Ciekawe czy teraz tez bedzie zaloba narodowa ...
klik |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 03-02-2006, 14:10
|
|
|
właśnie przed chwilą słyszałem w radio - mówili, że zginął z radaru i już wiadomo .. że poszedł na dno.
Ciekawe ile osób sie uratowało |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 03-02-2006, 16:00
|
|
|
jak narazie podają, że 100 osób przeżyło na ponad 1400 pasażerów... |
|
|
|
 |
benio [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2006, 17:28
|
|
|
i rzekomo bez Polakow |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2006, 18:21
|
|
|
ja ######## zacier ostry |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 03-02-2006, 21:42
|
|
|
zastanawialem sie jak to mozliwe ze tyle ludzi.. ale to bylo w nocy, wiec wszyscy spali.. znajac zycie kazdy zamykal sie w swoich kajutach, wiec w panice tym bardziej ciezko bylo sie polapac...
tragedia.. |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 03-02-2006, 22:02
|
|
|
właśnie usłyszałem że 290 już uratowali, a na liście pasażerów nie było polaków. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 03-02-2006, 22:11
|
|
|
szczerze ? (zara napiszecie ze jestem bez serca itd )
ale mnie to nie zbyt interesuje ze cos tam zatonelo, ludzie zgineli, trudno widocznie ktos ich bardziej potrzebowal tam na gorze, wspolczuje ich rodzinom itd no ale mnie to nie zbyt dotyczy wiec nie wiem po co taki temat, zara pewno kaczor oglosi nastepna zalobe narodowa, i wyniki totolotka nie beda podane w telewizji , ble ble ble ... |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 03-02-2006, 23:15
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | ale mnie to nie zbyt interesuje ze cos tam zatonelo (...) ale mnie to nie zbyt dotyczy wiec nie wiem po co taki temat |
ad1. to po co komentujesz
ad2. to po co czytasz
ad3. bo mialem taka ochote a z tego co zauwazylem jest to dzial OT
ps. no offence |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 03-02-2006, 23:25
|
|
|
Co dzień na świecie umiera 14000 ludzi
Fakt , że skomasowanie mediów na danym przypadku wywołuje poruszenie , a tym bardziej jeśli Nas to dotyczy . Ale tak jest , było i będzie - tylko media o tym bardziej bębnią i wywołują " potrzbne lub niepotrzebne niepokoje " (oni i tak to robią dla kasy - na czym się najlepiej zarabia ? - na wojnie ) |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 04-02-2006, 01:49
|
|
|
luk_szc napisał/a: | na czym się najlepiej zarabia |
na nieszczęściu ludzkim i przepraszam za wyrażenie - na trupach. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 04-02-2006, 02:42
|
|
|
Niestety to prawda. Ogladalem dzis kolejny program w TV poswiecony zawalnieu hali w katowicach. Prowadzacy mowi, ze zaraz poleci swiezy material, ze lacza sie ze smutkiem i zalem rodzin zmarlych itp. Ze wcale nie zeruja na takich wiadomosciach, ale chca pokazac jak ludzie cierpia. Po czym pokazuja rodzine, w ktorej zginelo sporo bliskich w katastrofie. Dziennikarka z 10 razy pytala sie w kolko i jak sie czuja.....babka mowi ze zginol ten tamten i ten i tamte...i jak sie pani poczula po tej informacji....pozniej dowiedzielismy sie ze jeszcze ten i tamten zgineli...i jak sie pani poczula. Jasna cholera. Wiadomo jak sie poczula....jak by telewizja faktycznie ubolewala nad smiercia tych osob to by nie robili takich scen. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2006, 11:12
|
|
|
Kofi napisał/a: | Niestety to prawda. Ogladalem dzis kolejny program w TV poswiecony zawalnieu hali w katowicach. Prowadzacy mowi, ze zaraz poleci swiezy material, ze lacza sie ze smutkiem i zalem rodzin zmarlych itp. Ze wcale nie zeruja na takich wiadomosciach, ale chca pokazac jak ludzie cierpia. Po czym pokazuja rodzine, w ktorej zginelo sporo bliskich w katastrofie. Dziennikarka z 10 razy pytala sie w kolko i jak sie czuja.....babka mowi ze zginol ten tamten i ten i tamte...i jak sie pani poczula po tej informacji....pozniej dowiedzielismy sie ze jeszcze ten i tamten zgineli...i jak sie pani poczula. Jasna cholera. Wiadomo jak sie poczula....jak by telewizja faktycznie ubolewala nad smiercia tych osob to by nie robili takich scen. |
Właśnie tak, i jestem dokładnie takiego samego zdania |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 04-02-2006, 20:30
|