Kolejny spocik II/2008 |
Autor |
Wiadomość |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2008, 14:08 Kolejny spocik II/2008
|
|
|
Witam
Jako, że tamten się odbył, można by zacząć cos myśleć na temat kolejnego
Na poczatek standardowe pytanko: Jakie terminy komu pasuja?
Może uda się tym razem, by Ostrowiec sie przyłączył?
Tak dla zachęty dodam, że na 99% będę miał dla pierwszych kilku osób, jakie pojawią sie na spotkaniu małe, drobne upominki związane z klubem Nic nadzwyczajnego, ale zawsze.
Pozdrawiam
Szymon |
Ostatnio zmieniony przez sion2002 11-02-2008, 15:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 14:18
|
|
|
Ostrowiec sie pisze! chyba... musze dostać gdzies te osłone do rozrządu i jak gala wylecze to werbuje kozaków z O-c i wpadamy!! Ja chce upominek;d;d;d heheh
a o planowaniu spotów jest już jeden post
|
|
|
|
 |
sion2002
|
Wysłany: 11-02-2008, 15:21
|
|
|
Próbowałeś może z ta osłona na Allegro?
Nie wiem, czy opłaca sie ciągnąć ten sam temat przez tak długo, czy może lepiej dla porządku uznać go po udanym Spotkaniu za zamkniety i otwierać nowy z kolejnym numerem spotkania?
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
|
Wysłany: 11-02-2008, 18:31
|
|
|
Blagam tylko nie w ten weekend Sesja mnie juz psychicznie wykancza i w ogole takie tam sion2002 napisał/a: | otwierać nowy z kolejnym numerem spotkania? |
Wydaje mi sie to dobrym pomyslem, poza tym jasno i czytelnie zaznaczene jest kiedy ma sie odbyc nastepne spotkanko, pomoze w odroznieniu tematu nowego od przeterminowanego
bomba napisał/a: | musze dostać gdzies te osłone do rozrządu |
Sprobuj pojezdzic po szrotach na łódzkiej, kolo Nowin, na Sandomierskiej itp. Tam powinienes cos znalezc
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 20:00 No i tak.
|
|
|
możliwe ze juz niedługo mi przyjdzie, a dzwoniłem do JAPANCSRS.com to mi powiedzieli ze 200zł ta osłona używka to wydaje misie ze to troche za drogo! Niedługo bedzie osłona i tez juz gadam z ostrowieckimi MM i jak sie usprawnie to napisze i jedziemy....
PzdR |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 20:46
|
|
|
Mnie osobiście pasuje zawsze, ale jako pierwszy termin proponuję 23.02.08 czyli sobota za dwa tygodnie. Termin jest wystarczająco odległy żeby sie przygotować i nie jęczeć,że miałem plany Co Wy na to? Ekipa O-C wpada obowiązkowo,bo tam pojedziemy i zaciągniemy na siłę |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 11-02-2008, 22:02
|
|
|
wstępnie
Ale spotkanie bedzie sie odbywalo w klimacie parkingu czy siakas knajpka
Co wolicie
Qrcze tak nawiasem mowiac mozna by pomyslec o jakiejs promocji naszego klubu w kielach ...powalczylibysmy o wiecej klubowiczow
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 22:41
|
|
|
Promocje powiadasz? Co powiecie na przejazd z predkoscia 20/h ulicami miasta z flagą mitsubishi a potem zownowanie jakiejś knajpy tak,żeby ludzie pytali potem kto to do jasnej anielki był? Na pewno byłoby o nas głośno |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 23:22
|
|
|
norb to jest extra pomysł!!!!!!!!!!!!! podejzewam ze za 2 tyg skręce i ostrowiec! czyli jesli wypali a mozliwe ze wypali to wpadniemy na 5 aut! noi teraz tak - sam mam w bagażniku coś czym możnaby zagrać i mam kumpli ktorzy na wzmacniaczach i tubach mają ok 3kW wiec pokaz car audio albo przejazd z dosyć głośną muzyką w tle tez moznabyt wykombinować. Teraz problem - kumple od car audio jeden ma skodzine felicie a drugi forda mondeo ale to juz jak chcecie! Miśków postaram sie zwieź 5. Jak sie zapatrujecie na lekkie grzmocenie po blachach??z inna marką.... |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 11-02-2008, 23:38
|
|
|
norb napisał/a: | Promocje powiadasz? |
nono
norb napisał/a: | Co powiecie na przejazd z predkoscia 20/h ulicami miasta z flagą mitsubishi |
tylko na to 3eba by miec zezwolenie policji jak by jechalo wiecej niz 5 samochodow...
Oka, otym mozemy pogadac na spocie za dwa tygodnie ..puki co jaka miejscowke proponujecie
Parking ten co byliscie ostatnio, parking pod kck'iem ewentualnie pozniej siakis bilardzik czy cos w tym stylu inne propozycje
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 23:44
|
|
|
panowie tylko co do miejscowki:pp to w Kielcach wiem jak dojechać do Galerii i nic poza tym p. Jeżdżą u nas w o-c 2 evo VIII z jednym mam kontakt a co do drugiego musiałbym jakos zaczepic, zagadać doszły do nas 2 pajero i moze carisma takze jest nas juz spora ekipa( wszyscy raczej nie wypalą ale gdyby to moze i 8 samochodow by sie z o-c ustukało) nie chce znowu obiecywać gor a znowu nie przyjechac mowie jak jest;] jest ciezko z o-c 3 jest napalonych i gotow wyjechać na 100% obojętnie kiedy;] no a z resztą musiałbym konkretnie pogadać a jeszcze sam nie wiem jak bedzie ze mną;/;/;/;/;/ Bo nie wiem czy wylecze samochod;/
PzdR |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 11-02-2008, 23:47
|
|
|
W Kielcach tez jezdzi pare Evo ..ale wez je gon hehe, a widze je zawsze przypadkowo jak jada w przeciwnym kierunku albo na innej rownoleglej ulicy
W Pajero widze przewaznie panow...ktorzy nie koniecznie sa zainteresowani czlonkowstwem w naszym klubie, nawet gadalem pod tesco z jednym gosciem od nowej "elki", powiedzial ze zajrzy jak bedzie mial czas...ale nie widze go jakos
bomba napisał/a: | 2 evo VIII |
Zeby chociaz jedno przyjechalo to bylaby lux gittara
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
sion2002
|
Wysłany: 12-02-2008, 11:12
|
|
|
Mnie przyszły weekend pasuje. Podejrzewam, że do tego czasu wszystkim uda się przełożyć spotkania, treningi, zakupy czy znaleźć opiekę do dzieci
Można by znaleźć rzeczywiście inne miejsce niz Tesco. W przypadku Ostrowca wchodzi w grę raczej tylko sobota / niedziela - w tych dniach jak zauważyli wszyscy na ostatnim spocie - nie ma tam zbyt wiele miejsca. Być może dobrym miejscem będzie, jak zaproponował norb parking pod KCKiem - dużo miejsca i blisko do wymarzonego bilardu Robsona
Bomba - jeśli nie znasz zbyt dobrze Kielc zawsze możemy się umówić gdzieś na wlocie i poprowadzę Was dalej (mam w tym drobną praktykę po ostatnim zlocie Eclipsa ). Dodatkowo jeśli nie wyrobisz się z naprawą samochodu, zawsze możesz nas odwiedzić jako pasażer któregoś z kolegów.
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 11:52
|
|
|
Cytat: | i mam kumpli ktorzy na wzmacniaczach i tubach mają ok 3kW | Też mam takich kumpli...jeden swift i jeden uniacz Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam nic przeciw innym markom...liczą się w końcu ludzie Sion dobrze proponuje, 9 bila to miejsce gdzie można pograć, pogadać, posiedzieć & inne czynności na "p"
Cytat: |
tylko na to 3eba by miec zezwolenie policji jak by jechalo wiecej niz 5 samochodow... |
Zawsze można jechać kilkoma grupami po 5 aut odległymi od siebie o 100 metrów, a co? przypadkowe spotkanie heheheh
A więc 23.02? Jeśli wszyscy agree to rezerwujcie terminy, naprawiejcie bryki,szukajcie opiekunek i zaznaczcie sobie tę datę w kalendarzu duuuużą czerwoną kreską |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 17:30
|
|
|
no to ok zaczynam gadać powaznie z ostrowcem! racja jak nie moge swoim to wpadne z kimś;d |
|
|
|
 |
|