|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 09:04 |
PARUJACE REFLEKTORY |
Autor |
Wiadomość |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 31-01-2008, 15:13
|
|
|
bardzo elegancko dzieki |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Miron_Wwa [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 16:03
|
|
|
Pewnie jesteście ciekawi co MMC wymyśliło z moimi akwariami z przodu?
Otóż w zeszłym tygodniu zadzwonił do mnie serwis i zaprosił na dzisiaj, ja uradowany, że pozbędę się już problemu na 7 rano jak serwis przykazał stawiłem się pełen optymizmu i wiary w MMC. I na tym się skończyło, otóż mimo wcześniejszych oględzin i zrobienia przez serwis pamiątkowych fotek MMC wpadło na pomysł, że trza klienta wezwać (niech mu za dobrze naciągaczowi nie będzie) i wystawić jego nerwy na próbę oglądając lampy raz jeszcze (cóż każdy kupujący Misia to pewnie naciągacz). Żal mi miłych ludzi z serwisu, bo MMC naraża ich na zdenerwowanie klienta i w razie nadmiernej nerwowości na kilka przykrych słów. Ja natomiast zachowując szacunek do AutoGT zastanawiam się jaki jest cel działań MMC - ośmieszenie serwisu? Obrażanie klienta? Chęć pokazania kto tu rządzi? Czy też .... nie powstrzymam się jednak od dalszych pytań ponieważ MMC mogłoby mnie do sądu zaciągnąć. |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 16:08
|
|
|
Miron_Wwa napisał/a: | cóż każdy kupujący Misia to pewnie naciągacz |
No...prawie każdy: wtedy nie będą mogli do sądu podać. |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 20:25
|
|
|
Miron, nie martw się, jak ja bym ci pokazał jak mi w ASO zrobili uszkodzenie błotnika na gwarancji to byś padł ze śmiechu
Szczerze mówiąc zaprawki na 20 letnim poldku lepiej wyglądają
pozdrawiam i życze dużo cierpliwości do naszych serwisów |
|
|
|
 |
Miron_Wwa [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 21:07
|
|
|
Herkules spokojnie ja bardzo lubię takie sytuacje, w reklamacjach znam prawie wszystkie numery, więc jak co będzie wesoło. |
|
|
|
 |
|
|