Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
06-03-2008, 09:04
PARUJACE REFLEKTORY
Autor Wiadomość
Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-01-2008, 15:13   

bardzo elegancko :wink: dzieki

Miron_Wwa
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 16:03   

Pewnie jesteście ciekawi co MMC wymyśliło z moimi akwariami z przodu?
Otóż w zeszłym tygodniu zadzwonił do mnie serwis i zaprosił na dzisiaj, ja uradowany, że pozbędę się już problemu na 7 rano jak serwis przykazał stawiłem się pełen optymizmu i wiary w MMC. I na tym się skończyło, otóż mimo wcześniejszych oględzin i zrobienia przez serwis pamiątkowych fotek MMC wpadło na pomysł, że trza klienta wezwać (niech mu za dobrze naciągaczowi nie będzie) i wystawić jego nerwy na próbę oglądając lampy raz jeszcze (cóż każdy kupujący Misia to pewnie naciągacz). Żal mi miłych ludzi z serwisu, bo MMC naraża ich na zdenerwowanie klienta i w razie nadmiernej nerwowości na kilka przykrych słów. Ja natomiast zachowując szacunek do AutoGT zastanawiam się jaki jest cel działań MMC - ośmieszenie serwisu? Obrażanie klienta? Chęć pokazania kto tu rządzi? Czy też .... nie powstrzymam się jednak od dalszych pytań ponieważ MMC mogłoby mnie do sądu zaciągnąć.

elili
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 16:08   

Miron_Wwa napisał/a:
cóż każdy kupujący Misia to pewnie naciągacz

No...prawie każdy: wtedy nie będą mogli do sądu podać.

Herkules13
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 20:25   

Miron, nie martw się, jak ja bym ci pokazał jak mi w ASO zrobili uszkodzenie błotnika na gwarancji to byś padł ze śmiechu
Szczerze mówiąc zaprawki na 20 letnim poldku lepiej wyglądają

pozdrawiam i życze dużo cierpliwości do naszych serwisów

Miron_Wwa
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 21:07   

Herkules spokojnie ja bardzo lubię takie sytuacje, w reklamacjach znam prawie wszystkie numery, więc jak co będzie wesoło.

Odpowiedz do tematu