|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA0-1.6]Maskownice na głosniki w drzwiach |
Autor |
Wiadomość |
LSA69 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 12:44 [CA0-1.6]Maskownice na głosniki w drzwiach
|
|
|
Siemka mam takie pytanie bo kiedyś na allegro widziałem Colta który miał maskownice w drzwiach tam gdzie jest niby taka wytłoczka w kształcie owalnym która była pod kolor tapicery. I tutaj moje pytanie czy można dostać takie maskownice. Pozdr..... |
|
|
|
 |
Kuczan [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 13:19
|
|
|
Maskownice to kupisz jakie tylko chcesz . . . |
|
|
|
 |
LSA69 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 13:31
|
|
|
Tak wiem tylko chodzi mi oto żeby były pod kolor tapicerki,takie szarawe, wiadomo łatwo kupić jakieś normalne maskownice 6x9 spray mat w odcieniu tapicerki i już po kłopocie ale mnie bardziej chodziło o orginalne rozwiązanie oto pytałem |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 13-02-2008, 20:05
|
|
|
LSA69 napisał/a: | maskownice 6x9 | To nie jest 6x9 bo to jest jajko ale nie taki jak głośnik 6x9.
LSA69 napisał/a: | mnie bardziej chodziło o orginalne rozwiązanie | Nie było CA0 z fabrycznymi głośnikami w drzwiach, to weszło dopiero w CJ0. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 20:34
|
|
|
LSA69, za kolejne powielenie tematu dostaniesz ostrzeżenie.
Dział Car Audio powstał po to, by tematy dotyczące multimediów w naszych autach znalazły w jednym miejscu. Topic przenoszę (po raz kolejny) do właściwego działu. |
|
|
|
 |
|
|