|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hamownia w Kielcach:) |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-02-2008, 21:45
|
|
|
Ja szanuje, gdyz jak cos piszczy czy trzeszczy w samochodzie to mnie strasznie denerwuje. Wiec wole zadbac i cieszyc sie dluzej
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Wiktor
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
|
Wysłany: 14-02-2008, 23:11
|
|
|
czyli to podchodzi pod normalna eksploatacje, bo raczej kazdy jak cos mu trzeszczy czy puka chce usterke usunać,
odpukać u mnie nic takiego jeszcze nie miało miejsca i mam nadzieje ze długo niebedzie, jedyna naprawiana rzecz w moim galancie a dokładnie w trakcie naprawy to łozyska kół, w trakcie bo jeszcze owe łożyska nie dotarły do mnie (dodam że łożyska oryginalne japońskie takie jak były fabrycznie wkładane mam tylko nadzie że rzeczywiscie jakosciowo są lepsze od zamienników...)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2008, 00:30
|
|
|
Fiuuu,a juz myslałem ze rozpęta się dyskusja o gazie jak zwykle to bywa poprzecinana bluzgami i wyzwiskami Respect chłopaki że trzymacie klasę
Imho to ludzie zawsze znajdą sposób ,żeby się nieco powywyższać. Choćby mój znajomy,który ma mocarną,a jakże,astrę 1.6 16V stojącą zwykle pod blokiem z braku kasy na benzynkę. Żeby nieco poprawić sobie humor ów znajomy zbijał się ze mnie,że "skrzywdziłem auto gazem do kucheniek" Moją odpowiedzią na teorię mówiącą,że w aucie zostało mi przez lpg ze 100 koni skwintowałem zaproszeniem do małej ustawki...Pewnie nieprędko znów będzie mnie zarzucał głupotami. A pieniądze w portfelu leżą i cieszą się,że mogą dłużej ze mną pobyć. LPG rulez |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
|
Wysłany: 15-02-2008, 14:19
|
|
|
norb napisał/a: | Fiuuu,a juz myslałem ze rozpęta się dyskusja o gazie jak zwykle to bywa poprzecinana bluzgami i wyzwiskami Respect chłopaki że trzymacie klasę |
Ja nie lubie gazu ale szanuje ludzi ktorzy na nim jezdza. Kazdy ma prawo wyboru a jak coraz czesciej widze np. impresski wrx czy sti na gazie to moze oznaczac tylko tyle ze nie jest tak zle jak ja sadze. Ale Zdania Na Temat Gazu I Tak Nie Zmienie
Ostatnio cos slyszalem ze gaz idzie w gore o 25% ...ciezkie sprawy, rzad stwierdzil pewnie ze za duzo osob na nim oszczedza
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|
|