Przesunięty przez: Matejko 10-04-2006, 13:23 |
Carisma v. angielska |
Autor |
Wiadomość |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 05-02-2006, 23:28
|
|
|
5500 + drugie pół cari + robocizna = cari niepełnosprawna |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2006, 08:02
|
|
|
Ja juz dawno slyszalem, ze nie jest to takie skomplikowane i drogie jak wam sie wydaje ale czytajac wesza wypowiedzi poszukalem na necie no i proszę:
http://auto.4x4.pl/forum/...6&i=5527&t=1325
ARTBIZAR
2005-12-09 21:06
Jesli ktoś byłby zainteresowany przerobieniem auta z wersji angielskiej na europejską prosze o kontakt pod numerem telefonu: 504 088 747
Wszelkie info prosimy kierować e-mailowo: art-bizar@o2.pl
Nasze strony: www.art-bizar.mojagielda.pl lub www.artbizar.otomoto.pl
http://www.4x4.pl/forum/read.php?f=5&t=190
Moje zdanie: za te pieniądze jak najbardziej warto kupić tą Cari 5500+3000 MAX za przełożenie to nie wiele za ten rocznik. |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2006, 08:15
|
|
|
jak ktos szuka jeszcze taniej to w afryce przerabiaja jeszcze taniej, tam przyplywaja cale statki takich samochodow ze starego kontynentu, a dokladniej z GB.
mysle ze bezpieczenstwo takiej przerobki jest podobne |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
|
Wysłany: 06-02-2006, 08:29
|
|
|
Tak dla sprostowania arturro głównym dostawcą autek do Afryki jest Hollandia a nie Anglia.
Jeśli nie kupowałeś w salonie skąd twoja pewność czym jeździsz??
http://www.joemonster.org/article.php?sid=4840
Wcale nie chcę powiedzieć, że masz walone auto ale zanim coś znegujesz poczytaj trochę informacji na ten temat a dopiero potem zabieraj głos. Ja uważam, że wszystko zależy od tego jaki warsztat to będzie robił. |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2006, 14:07
|
|
|
w linku jest pewnie ta slynna cytryna (niechce mi sie klikac)
niestety musze cie zasmucic auto kupilem w salonie i jestem pierwszym wlascicielem ale kto wie co mi jacek wcisna w 99 roku
z holandii przyplywaja bo holandia to jedna z wiekszych poteg transportu wodnego (wystarczy popatrzec na ich kanaly), zreszta przypomnialo mi sie ze na forum mkp jest osoba ktora plywa takim statkiem na wschod, wiec nie trzeba szukac w afryce (w sumie).
co do mojego zdania nt takiego pojazdu to poprostu wyrazilem swoja opinie (do tego sluzy forum) w ktorej niczego nie negowalem ani aprobowalem. zreszta tu w bialym jeden zaklad przerabial takie samochody (specjalizowal sie w toyotach, bylo to okolo 6 miesiecy temu) niedawno bylem w tym zakladzie i pytam jak idzie interes, a na to wlasciciel: lepiej nie mowic wiecej z tym potem problemow niz to warte (mozna powiedziec ze to gowniany specjalista ale wiem ze tak nie jest).
mysle ze jest kwestia czasu kiedy polska wprowadzi zakaz takich przerobek (zakaz rejestracji) ktore zmieniaja konstrukcje auta.
i na koniec dodam to co napisalem wczesniej - balbym sie takim autem jezdzic ktore uwazam za niebezpieczne - gdzie tu negacja? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-02-2006, 15:15
|
|
|
Większość Mitsubishi ma asymetryczną ścianę. I żeby przerobić z RHD na LHD trzeba albo drutować albo zrobić tak jak ja mówię.
W CAPSie nie sądzę żeby występowały części typu ściana grodziowa. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|