Co porabiaja Mitsumaniaki ze świętokrzyskiegow wolnym czasie |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-10-2006, 20:40 Co porabiaja Mitsumaniaki ze świętokrzyskiegow wolnym czasie
|
|
|
Tak jak w temacie.
CZyli co porabiacie w czasie wolnym od pracy, urlop itp.
Moze macie jakies ciekawe Hobby
Ja moge powiedziec ze jak mam tylko troszke czasu wolnego to bardzo czesto siegam do roznego rodzaju gazet motoryzacyjnych, przegladam net itp. (normalnie mam swirka na tym punkcie )
Zima uprawiam narciarstwo-kocham ten sport
Poza tym duzo slucham muzyki, czasem gram w tenisa ziemnego, pile nozna.....a w miedzy czasie sie ucze
Pozdrawiamm |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
gregua [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2006, 14:22
|
|
|
Hej, ja uwielbiam piłkę nożna, kiedyś grałem, ale kontuzja mi już nie pozwala na bardziej profesjonalene zajmowanie się tym. Czasem gram na hali z kolegami z pracy.
Poza tym internet i gierki sportowe oczywiście PES, NFS, CM i jedyna strategia od częsci II do obecnie V - Heroes of M&M. Lubię obejrzeć dobry film [najlepsze są te na faktach autentycznych] i posłuchać doberj muzyki takiej np. jak DEPECHE MODE !!!
No i oczywiście zaglądam na fora MITSUMANIAKÓW I MKP !!! |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 18-02-2008, 16:31
|
|
|
gregua napisał/a: | gierki sportowe oczywiście PES, NFS, CM i jedyna strategia od częsci II do obecnie V - Heroes of M&M |
Jesli strategie a raczej rpg to czaasem jak znajde chwilke i mi sie nudzi to wlaczam Diablo 2ke Genialna gierka ..ale na dobry film tez zawsze znajde czas
pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
|
Wysłany: 18-02-2008, 21:07
|
|
|
Wolny czas... Fajne
Zazwyczaj odpoczywam biernie po pracy. Najczęściej komputer (WoW, NFS - Underground, MW, Carbon; MOH: Airborne). Wieczorkami książki na palmie (właśnie kończę Sapkowskiego - saga o Wiedźminie; ale przede wszystkim "Świat Dysku" - kto czytał ten wie ); weekendy zabiegane - rodzinki do odwiedzenia i maluszek. Zazwyczaj na tym się mój czas kończy. Teraz jeszcze sprzedaż i szukanie nowego samochodu
Pozdrawiam |
_________________ http://chomikuj.pl/sion2002 zapraszam
Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) Spłonął -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4 |
|
|
|
 |
kejtii [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2008, 22:44
|
|
|
Moj wolny i szybki czas to teraz moja Emilka i budowa nowego domu
ale tak w ogole
-dobra psychologiczna lub obyczajowa ksiazka
-latem - rower rower, rower (KROSS Hexagon V6, LEVEL A4)
- gotowanie - dziwne co?
-zwiedzanie swiata,najczesciej wycieczka objazdowa
-prace w ogródku - tez dziwne?
- film tez obejrze byle nie SF bo od razu usypiam:-)
a teraz to juz sie napewno zdziwicie, NIE CIERPIĘ ZAKUPÓW z mała poprawka na buty |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2008, 10:14
|
|
|
Widziałem Kejti na żywo na własne oczy!! Dacie wiare p hehehe . Moj wolny czas to śmiganie z kumplami po miescie bez celu samochodami albo siedzenie w domu i juz jakies 2 lata gram w cs( Counter - Strike). Chyba ze na weekendzie to jakis wyskok na jakies piwno czy na impreze z muzyczką( w zależności od posiadanego funduszu:)) Ogolnie teraz mam przygotowania do matury. No to chyba Tyle...
PzdR |
|
|
|
 |
kejtii [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2008, 15:46
|
|
|
bomba napisał/a: | Widziałem Kejti na żywo na własne oczy!! Dacie wiare p hehehe . |
i zamiast krzyknac dawaj na M-ca za nami to sie popatrzył i pojechał a ja juz myslalam ze ze swiateł pojdziemy hehe a Ci zawrocili. A mialam taki dzien do szybkiej jazdy...ehhhh |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 04-03-2008, 20:43
|
|
|
bomba napisał/a: | Widziałem Kejti na żywo na własne oczy! |
Wy sie znacie
Pamietajcie ze wyznajemy zasade Stop Piratom Drogowym bomba napisał/a: | Moj wolny czas to śmiganie z kumplami po miescie bez celu samochodami |
ja nie lubie jezdzic bez celu, ale bardzo lubie siedziec w knajpkach, przejechac sie samochodem gdzies do celu , jakas impreska ...bo kto jej nie lubi , czasem jak sie nudzi jakas gierka ale bardzo czasem np. Diablo no i oczywiscie spedzanie czasu z druga polowka ...nooo to bardzo lubie
bomba napisał/a: | Ogolnie teraz mam przygotowania do matury. |
co zdajesz
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2008, 00:06
|
|
|
No z Kejti mamy tematy do rozmow np. przez gg i rozmaiamy jak mamy czas nie znamy sie osobiscie ALE MAM NADZIEJE ZE SIE TO W KROTCE ZMIENI. Ja w odroznieniu od Ciebie jakos lubie tak w kilka samochodow wieczorami posmigać po miescie.
a zdaje gegre jako ze nie jestem jakis świetny w nauce poszedłem na łatwizne i gegra sie zdaje być prosta.
No jak mi sie chce pojechać na spocika to masakra;/;/. mam nadzieje ze juz bede sprawny pod koniec tego tyg i daje znać kilka tematow ponizej i ugadujemy sie
PzdR |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2008, 01:50
|
|
|
Podobnie jak Bomba,czasem lubię przejechać się z kumplem po mieście dla samej przyjemności przejażdżki...głównie o 2 w nocy kiedy inne auta nie stanowią już niebezpieczeństwa. Widząc Celicę i Eclipse ganiające się wtedy wiecie na kogo patrzycie
Poza tym moja największa pasja to sztuki walki-trenuję od jakiś 8 lat, ostatnio niestety niezbyt regularnie,ale staram się trzymać poziom ;]
Uwielbiam elektronikę i gadżety-palmy,kompy, lapki ,symbiana czy zdalnie sterowane samochodziki...po prostu lubię grzebać w takich rzeczach.
Książki i fantastyka-cRPG czy "zwykłe" systemy papierowe...mówi się że fantasy to bajki dla dorosłych, wg. mnie tak możnaby zdefiniować obrady parlamentu ;]
Wspinaczka-w sezonie nie sposób odgonić mnie od ścianek
Motocykle...no cóż,kiedy wsadzono cię na pierwszy motor w wieku 6 lat to musi robić bieżnikowaną rysę na mózgu hehehe
Socjologia,psychologia,religia i polityka...zwłaszcza dłuuugie dyskusje na te i inne tematy...
Rock&Reggae&stara muza (tak the doors i floydzi jak modern talking czy boski michael )
Reszta hobby byłąby chyba niepoprawna politycznie |
|
|
|
 |
sion2002
|
Wysłany: 05-03-2008, 10:51
|
|
|
norb napisał/a: | ...
Uwielbiam elektronikę i gadżety-palmy,kompy, lapki ,symbiana czy zdalnie sterowane samochodziki...po prostu lubię grzebać w takich rzeczach.
Książki i fantastyka-cRPG czy "zwykłe" systemy papierowe...mówi się że fantasy to bajki dla dorosłych, wg. mnie tak możnaby zdefiniować obrady parlamentu ;]
...
|
Nonono... A możesz zdradzić cos więcej na temat tych palmów? Jest to chyba moje główne zainteresowanie od jakichś 5-6 lat, podobnie komputery i "takie gadżety"
Jakie dokładniej te książki?
Pozdrawaim |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2008, 15:43
|
|
|
Ech.. nudzi mi sie w pracy.. nic sie nie dzieje.. gdyby byl tu lepszy komputer pobawilabym sie moze photoshopem ( dawno nie zagladalam juz) .. a tak.. to masakra - zasypiam.
Co ja robie w wolnym czasie?? ostatnio nie mam go prawie wogole (poza praca, tu mam duuuuzo wolnego czasu i spokojnie moge pobuszowac po necie - przez 3h) Poza tym zajmuje sie małym łobuzem - przechodzi chyba jakis kryzys dwulatka - nie slucha sie, krzyczy, skacze ze wszystkiego z czego sie da (krzesla, stoly, paraper :O ) szok! nie umie chodzic - on biega!! podziwiam matki co maja wiecej dzieci w podobnym wieku.. Wiec moj wolny czas polega na zorganizowaniu jakiego "kreatywnego" zajecia dla malucha.. lepienie z ciastoliny, malowanie itp. Najczesciej bawimy sie jego resorakami.. ma ich juz 60, obowiazkowo wszystkie musza miec znaczek (marke). Widzielicie kiedys 2,5 latka ktory rozpznaje niemal wszystkie marki samochodow po znaczkach?? "Maaaamooo.. gdzie jeśt mój siewrolet kamalo" Jak poznaje kogos nowego - pierwszym pytaniem jakie zadaje jest - "jaki maś siamochód??" - on bardziej nadawal by sie do tego forum niz ja
A wczesniej.. ja jestem raczej umysl scisly.. komputer to moje drugie dziecko choc zaniedbalam je strasznie przez ostatnie 3 lata czas powoli nadrabiac. Poza tym ogladalam duzo filmow - teraz tez jestem do tylu.. ksiazka? - roznie, glownie fantastyka.. no i - jak wiekszosc kobiet chyba - ksiazki J. L. Wisniewskiego.
A na studiach w Krk - w wolnym czasie siedzielismy glownie w knajpkach, koncerty itp. w Krk nie ma czasu na nude.. ech.. kiedys moze tam wroce..
Ocho.. ale sie rozspisalam.. znowu mnie na wspomnienia wzielo.. |
|
|
|
 |
sion2002
|
Wysłany: 07-03-2008, 15:49
|
|
|
Ojjj dziewczyna, dziewczyna...
A tak wogóle to gdzie pracujesz, że masz tyle wolnego? |
_________________ http://chomikuj.pl/sion2002 zapraszam
Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) Spłonął -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4 |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2008, 16:00
|
|
|
Ja pracuje w biurze nieruchmosci - handluje mieszkaniami itp. - narazie na pol etatu - poki maly nie pojdzie do przedszkola
sion2002 napisał/a: | Ojjj dziewczyna, dziewczyna... |
obiecuje ze wiecej juz nie bede pisac takich esejow |
|
|
|
 |
Krzys
Forumowicz SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
|
Wysłany: 14-03-2008, 17:33
|
|
|
Cytat: | Podobnie jak Bomba,czasem lubię przejechać się z kumplem po mieście dla samej przyjemności przejażdżki...głównie o 2 w nocy kiedy inne auta nie stanowią już niebezpieczeństwa. Widząc Celicę i Eclipse ganiające się wtedy wiecie na kogo patrzycie |
Ja też se tak latam(czasem) i jakoś nietrafiliśmy na siebie |
|
|
|
 |
|