|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:40 |
Kupno Pajero Mitsubishi Pajero LONG, 2.5 turbo diesel, 1987r |
Autor |
Wiadomość |
Oceanos [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2008, 22:23 Kupno Pajero Mitsubishi Pajero LONG, 2.5 turbo diesel, 1987r
|
|
|
Witam . Mam pytanie czy warto jeszcze takie auto kupić. Czy może ktoś ma instrukcję do niego jakąś, bo nawet nie wiem co powinien mieć. Ile może palić takie Pajero Long z tego rocznika?. Chodzi mi o duży bagażnik żebym mógł jeździć na działkę mam trochę trudny dojazd około 250 metrów takiego glinianego brodu z wodą. Czy to przejdzie.
Może ktoś podzielić się opiniami.
Marcin |
|
|
|
 |
Szafir [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2008, 13:19 Kupno Pajero Mitsubishi Pajero LONG, 2.5 turbo diesel, 1987r
|
|
|
Witam, ja mam takie Pajero tyle, że krótkie. Myśle, że warto. Ogladałem kiedyś longi i kupiłbym, ale trafiałem same padaczki. Jak złożysz fotele to jest tam naprawde dużo miejsca. Nie oczekuj super stanu blacharki i lekierki w tym roczniku, najważniejsze, żeby napędy działały itd.+spradź czy rama nie jest zgnita. Jak kupowałem swoje auto to wziąłem od kolesia młotek, wjechałem na kanał i solidnie obstukałem rame. W nie zaciężkim terenie idzie jak dzik no i opony też ważne. Skany instrukcji są na forum, ale w sumie za dużo się z niej nie dowiesz. |
|
|
|
 |
Oceanos [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2008, 22:54
|
|
|
Dzięki serdeczne.
Autko już jest, jeszcze nie wiem jak te napędy przełączać ale były sprawdzane w terenie. Rama jest w porządku. Nie wiem tylko jakie oleje do niego zalać do silnika i do mostów oraz ile tego tam wchodzi.a także jak szukać części i gdzie np klocki czy tarcze. |
|
|
|
 |
Szafir [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2008, 15:58 wszystko jest na forum, bo widziałem wystarczy poszukać ;-)
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|