Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
06-03-2008, 11:40
Kupno Pajero Mitsubishi Pajero LONG, 2.5 turbo diesel, 1987r
Autor Wiadomość
Oceanos
[Usunięty]

Wysłany: 03-02-2008, 22:23   Kupno Pajero Mitsubishi Pajero LONG, 2.5 turbo diesel, 1987r

Witam . Mam pytanie czy warto jeszcze takie auto kupić. Czy może ktoś ma instrukcję do niego jakąś, bo nawet nie wiem co powinien mieć. Ile może palić takie Pajero Long z tego rocznika?. Chodzi mi o duży bagażnik żebym mógł jeździć na działkę mam trochę trudny dojazd około 250 metrów takiego glinianego brodu z wodą. Czy to przejdzie.
Może ktoś podzielić się opiniami.
Marcin

Szafir
[Usunięty]

Wysłany: 13-02-2008, 13:19   Kupno Pajero Mitsubishi Pajero LONG, 2.5 turbo diesel, 1987r

Witam, ja mam takie Pajero tyle, że krótkie. Myśle, że warto. Ogladałem kiedyś longi i kupiłbym, ale trafiałem same padaczki. Jak złożysz fotele to jest tam naprawde dużo miejsca. Nie oczekuj super stanu blacharki i lekierki w tym roczniku, najważniejsze, żeby napędy działały itd.+spradź czy rama nie jest zgnita. Jak kupowałem swoje auto to wziąłem od kolesia młotek, wjechałem na kanał i solidnie obstukałem rame. W nie zaciężkim terenie idzie jak dzik ;-) no i opony też ważne. Skany instrukcji są na forum, ale w sumie za dużo się z niej nie dowiesz.

Oceanos
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2008, 22:54   

Dzięki serdeczne.
Autko już jest, jeszcze nie wiem jak te napędy przełączać ale były sprawdzane w terenie. Rama jest w porządku. Nie wiem tylko jakie oleje do niego zalać do silnika i do mostów oraz ile tego tam wchodzi.a także jak szukać części i gdzie np klocki czy tarcze.

Szafir
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2008, 15:58   wszystko jest na forum, bo widziałem wystarczy poszukać ;-)

;-)

Odpowiedz do tematu