|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Edzia ;-) |
Autor |
Wiadomość |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-02-2006, 20:47
|
|
|
CichyTom napisał/a: | a ta Korczawska, to kto ona jest, że ja jej jeszcze nigdy nie widziałem? no oprócz foto w CKM |
Modelka. Miala sesje i dla CKMu i dla Playboya. Zreszta zostala w Playboyu dziewczyna roku (czy jak to sie tam nazywa).
wzrost: 174 cm
wymiary: 93 / 62 / 91
obuwie: 39
odzież: 36-38
oczy: niebieskie
włosy: brązowe
i mala galeryjka dla zainteresowanych
 |
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2006, 12:28
|
|
|
Chooper napisał/a: | u mnie jest skreślona za coś innego...mianowicie za piersi podklejone taśmą klejącą na jakiejś muzyznej imprezie w której brała udział dobre 3 lata temu. Wystąpiła tam w czymś co zakrywało ledwo pupe i front, a po bokach w okolicach pachwin wyłaniała sie biało-przeźroczysta taśma, która podkreślała biust...bleeee |
Widziałem tę taśmę klejącą w TV, a potem jeszcze raz na żywo ma jakim koncercie "do kotleta", na którym Edzia zapodała swój stały tekst, że ona na tego typu imprezie pierwszy raz śpiewa, że to z miłości do firmy XYZ, że ona tylko wyjątkowo....
A taśma ta według mnie miała raczej służyć do utrzymania stroju w miarę na swoim miejscu, bo gdyby nie ona, to pół Polski znałoby szczegóły anatomii Edzi na długo przed sesją w Playboyu.
Swoją drogą, rzeczywiście wyglądało to obrzydliwie. |
|
|
|
 |
|
|