|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Matejko 21-12-2008, 16:23 |
Naklejki klubowe |
Autor |
Wiadomość |
CzarKo [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2008, 23:42
|
|
|
Witam
Naklejki dostałem i tez długo czekałem.
Dzieki Matejko |
|
|
|
 |
jasi007 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2008, 00:45
|
|
|
nie wiem czy to już było pisane czy nie, bo nie śledziłem tematu od początku, ale mam propozycję aby ktoś kto posiada wzory naklejek w wektorach lub w dobrej jakości jpeg'u wrzucił je na forum i każdy by sam sobie motał, czas oczekiwania byłby krótszy a i Matejko miałby trochę swobody. |
|
|
|
 |
orz1
Mitsumaniak

Auto: mitsubishi Colt CAO 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-03-2008, 13:54
|
|
|
witam, a więc chciał bym białą okrągłą O2 oraz białą trojkątną T1 za pobraniem jak można |
|
 |
moraś [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2008, 19:17
|
|
|
Ja też się pisze na dwie sztuki T1-BIAŁE |
|
|
|
 |
bazkomp [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2008, 22:18
|
|
|
Ja też się pisze na 1 sztukę T1 - BIAŁE / wpłata na konto adres poszedł na PW |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 02-03-2008, 07:30
|
|
|
dla mnie też poproszę 2 sztuki białe
szczegóły na PW |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
gincio [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2008, 23:08
|
|
|
Piszę się na 2szt: O2 - srebrny. Kasę przeleje. |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 03-03-2008, 22:29
|
|
|
mała zmiana jeżeli będą jeszcze to srebrne 2 szt.
do czarnego będą lepiej pasowały |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
|
Wysłany: 05-03-2008, 20:11
|
|
|
mały offtopic dotyczący naklejek, które zamówiłam. W tym temacie zgłosiłam chęć zakupu naklejek w listopadze. Ponad 3 miesiące temu. Matejko od tego czasu nie załatwił naklejek.
To obciach dla forum, jeśli ktoś z ramienia MM zobowiązuje się do czegoś i nie jest w stanie temu podołać i co więcej zamiast napisać, że nie daje rady to zwodzi ludzi obiecując, że coś załatwi nie robiąc jednocześnie nic.
I jeśli uważasz Firebee, że należy ganić kogoś, kto nie dla zarobku, (bo autenycznie koszt jednej naklejki wyszedł mnie 63gr/szt - i swoją drogą nie wiem gdzie Matejko załatwiał naklejki, jeśli jemu wyszło 5 razy więcej na sztuce o podobnym wymiarze) robi coś, czego jak widać po zainteresowaniu wielu Mitsumaniaków potrzebowało to coś tu jest nie tak....
Szkoda, że dobre chęci są gaszone przez monopol na "jedyne słuszne naklejki".
Na moją inicjatywę Mitsumaniaki nie mają już co liczyć. Nie opłaca się wychylać poza szereg, bo chociaż wielu to doceniło, to jeden przyszedł i wszystko poszłooooo się.... .
Jestem zdegustowana. |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
szosty
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 '97
|
Wysłany: 05-03-2008, 22:05
|
|
|
krotka napisał/a: | mały offtopic dotyczący naklejek, które zamówiłam. W tym temacie zgłosiłam chęć zakupu naklejek w listopadze. Ponad 3 miesiące temu. Matejko od tego czasu nie załatwił naklejek.
To obciach dla forum, jeśli ktoś z ramienia MM zobowiązuje się do czegoś i nie jest w stanie temu podołać i co więcej zamiast napisać, że nie daje rady to zwodzi ludzi obiecując, że coś załatwi nie robiąc jednocześnie nic.
I jeśli uważasz Firebee, że należy ganić kogoś, kto nie dla zarobku, (bo autenycznie koszt jednej naklejki wyszedł mnie 63gr/szt - i swoją drogą nie wiem gdzie Matejko załatwiał naklejki, jeśli jemu wyszło 5 razy więcej na sztuce o podobnym wymiarze) robi coś, czego jak widać po zainteresowaniu wielu Mitsumaniaków potrzebowało to coś tu jest nie tak....
Szkoda, że dobre chęci są gaszone przez monopol na "jedyne słuszne naklejki".
Na moją inicjatywę Mitsumaniaki nie mają już co liczyć. Nie opłaca się wychylać poza szereg, bo chociaż wielu to doceniło, to jeden przyszedł i wszystko poszłooooo się.... .
Jestem zdegustowana. |
przepraszam, ale o co chodzi? gdzie jest temat "krotki" dotyczący naklejek!!??????? co sie stalo?? proszę o wyjaśnienia |
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 06-03-2008, 12:44
|
|
|
krotka, kilka słów ode mnie ...
Bardzo się cieszę, że masz w sobie chęci, zapał i czas na społeczne działanie w imieniu Mitsumaniaków, ja ze swej strony bardzo to chwalę i jeśli tylko będę mógł to mogę Tobie pomóc, ale ....
1 - wszelkie rozprowadzanie jakichkolwiek gadżetów w imieniu klubu Mitsumaniaki powinno być wcześniej uzgodnione z jakimkolwiek z założycieli klubu (Firebeee, Bartek, Hubeeert, Igi, Jakcie)
2 - przed sprzedażą powinien być wcześniej zaakceptowany wzór ... mam nadzieję, że wszystko jest OK, ale logo, krój czcionki nie powinny się różnić nawet o drobinę od "oryginału"
3 - jakość wykonania ... mam nadzieję, że również jest OK, ale nikt tego nie widział wcześniej ... a próbowałaś sprzedać coś w imieniu Mitsumaniaków
Oczywiście nie piszę, że wykonanie czy sposób realizacji byłby z Twojej strony nie właściwy, ale też nie ma żadnej pewności, że taki też by był, a nie chciałbym, aby ktoś zdegustowany Twoją realizacją miał później jakiekolwiek zarzuty wobec klubu Mitsumaniaków.
Stan obecny sposobu realizacji Matejki jest daleki od zadowalającego, lecz musisz pamiętać, że tutaj każdy działa charytatywnie, poświęcając swój prywatnego czas czy czas rodzinny.
Dzisiaj możesz Ty to załatwić szybko, sprawnie i tanio ... ale czy zagwarantujesz taką realizację za np rok??
Z tego co się dowiedziałem, masz przesłać próbkę naklejek do Czerwienia, więc ja również sobie je obejrzę i jeśli wszystko będzie OK, a Matejko do tego czasu nie ruszy ze sprawną wysyłką naklejek, to pomogę Tobie poprowadzić sprawę dalej ... jeśli będziesz jeszcze zainteresowana. Do tego czasu zaś proponuję sie wstrzymać. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 06-03-2008, 12:53
|
|
|
akbi napisał/a: | wszelkie rozprowadzanie jakichkolwiek gadżetów w imieniu klubu Mitsumaniaki powinno być wcześniej uzgodnione z jakimkolwiek z założycieli klubu (Firebeee, Bartek, Hubeeert, Igi, Jakcie) |
Było ze mną po rozmowie z Matejko
akbi napisał/a: | przed sprzedażą powinien być wcześniej zaakceptowany wzór ... mam nadzieję, że wszystko jest OK, ale logo, krój czcionki nie powinny się różnić nawet o drobinę od "oryginału" |
Tu Matejko zapewniał mnie, że jest OK
akbi napisał/a: | jakość wykonania ... mam nadzieję, że również jest OK, ale nikt tego nie widział wcześniej ... a próbowałaś sprzedać coś w imieniu Mitsumaniaków |
Ja do Mateusza mam zaufanie - skoro On twierdził, że jest OK to nie mam podstaw mu nie wierzyć
krotka, proszę Cię o wyrozumiałość. Najwyraźniej ja dałem ciała, bo jakkolwiek od strony nazwijmy to "formalnej" było OK, nie zadbałem o to, żeby skontaktowac się z Firebee a więc z osobą, która zajmuje się tym tematem (czyli gadżetami) od początku.
Przepraszam i liczę na wyrozumiałośc oraz na to, że jak wszystko się powyjaśnia to sprawa ruszy z kopyta.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
szosty
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 '97
|
Wysłany: 06-03-2008, 12:57
|
|
|
noo
bravo
(proszę o usunięcie tego postu - dzieki) |
|
 |
Mi
Mitsumaniak

Auto: CJ0 1.3 16V 2002
|
Wysłany: 06-03-2008, 13:02
|
|
|
A ja poproszę
02/czarna/1/wew/Mi/wpłata na konto
T1/biała/2/zew/Mi/włlata na konto
adres prześlę na PW |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
|
Wysłany: 06-03-2008, 13:13
|
|
|
faktem jest, że sprawa od strony formalnej nie została załatwiona jak trzeba - nie przeczytałam regulaminu tego działu.
ALE po pierwsze nie sprzedawałam gadźetów w imieniu MitsuManiaków, tylko napisałam uczciwie i szczegółowo, że naklejki zrobiłam na własny użytek zniecierpliwiona oczekiwaniem na odzew ze storny Matejki, DOKŁADNIE wg wzoru zamieszczonego przez Matejkę - proporcje się pokrywają w 100%, bo tylko przerobiłam grafikę rastrową na wektorową, bez wprowadzania jakichkolwiek zmian.
Naklejki zrobiła firma poligraficzna i są pozbawione jakichkolwiek wad - co dokładnie sprawdziłam sztuka po sztuce.
Nie przejęłam brutalnie tematu naklejek na zawsze, tylko przekazałam dalej to co zrobiłam na własny użytek w większej ilości myśląc o innych ,którzy podobnie jak ja miesiącami czekają na informację, że naklejki mogą zamówić . Okazało się, że zainteresowanie jest większe niż mogłam przewidzieć, więc zgodziłam się zająć wykonaniem większej ilości naklejek również w innych kolorach, żeby każdy kto chce się pochwalić przykależnością do klubu, mógł nakleić znaczek na auto.
Mój błąd polega na tym, że nie doczytałam regulaminu. Jednak nie fair było zmienianie moich postów na Forum przez Firebee i usuwanie tematu, bez rozmowy ze mną. Sprawy najpierw się wyjaśnia, a nie działa, żeby potem zastanawiać się, czy działanie było słuszne.
Nie wiem czy chcę dalej prowadzić ten temat. Byłam pełna zapału, naklejki, które wczoraj zostały zamówione wszystkie wysłałam dzisiaj rano. Jednak cały mój entuzjazm przygasł.
Formalizm "zarządu" MitsuManiaków też lekko zmniejszył mój zachwyt MM i beinteresowną chęcią pomocy innych klubowiczów. Bo mimo iż, MitsuManiacy będą nadal tak wspaniali jak byli, to ja ciągle będę pamiętała, jak ja oberwałam po uszach za własny wkład.... |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
|
|