|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
demontaż głośnika w drzwiach |
Autor |
Wiadomość |
hokum [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 11:15 demontaż głośnika w drzwiach
|
|
|
Witam,
Chciałbym zasięgnąc porady w jaki sposób dobrac się do głosnika zamontowanego w drzwiach. Z tego co patrzyłem to jest jeden wkręt z zaślepką i nic więcej na drzwiach. Głośnik na prawych drzwiach strasznie charczy i chyba zakończył mu się żywot. Jeśli ktoś ma doświadczenie z demontażem głośnika ( ewentualne foty) będę wdzięczny. |
|
|
|
 |
coolB [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 13:21
|
|
|
dwa wkrety - jeden zobaczysz po otwarciu drzwi na wysokosci deski rozdzielczej, drugi w zaglebieniu na dlon (takie do zamykania drzwi); reszta siedzi na klipsach; zciagasz boczek i masz glosnik na wierzchu... |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 14:28
|
|
|
coolB napisał/a: | dwa wkrety - jeden zobaczysz po otwarciu drzwi na wysokosci deski rozdzielczej, drugi w zaglebieniu na dlon (takie do zamykania drzwi); reszta siedzi na klipsach; zciagasz boczek i masz glosnik na wierzchu... |
a trzecia śrubka przy klamce otwierającej drzwi
i teraz masz komplet |
|
|
|
 |
hokum [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 16:35
|
|
|
ok, sprawdze te miejsca.
W sprawie samego głośnika to kolega sugerował mi zwarcie do masy, ale z tego co się zdążyłem zorientowac takie zdarzenie jest niszczące, ale akurat nie głośnik. |
|
|
|
 |
|
|