|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Koszt halogenów |
Autor |
Wiadomość |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2008, 21:06 [Cari 1.6] Koszt halogenów
|
|
|
Witajcie!
Czy ktoś z tutaj obecnych szanowanych forumowiczów orientuje sie może w kosztach halogenów w ASO?? Interesuje mnie komplet, czyli lampy, zaczepy i zaślepki?? Wiem ze to towar ciezko dostepny ale chodzi o kwote . Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Brikston
Forumowicz

Auto: Carisma 2001 1.8 GDI Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 271 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 26-02-2008, 21:32
|
|
|
Na allegro komplet po okolo 600 zl widywalem wiec mysle ze ze w ASO za nowe 1000 zl lekko. |
_________________ Mitsubishi Carisma 2001 1.8 GDI Avance
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 26-02-2008, 21:43
|
|
|
Brikston napisał/a: | e ze w ASO za nowe 1000 zl lekko. |
za sztuke |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2008, 21:51
|
|
|
W ASO 850 zł za sztukę + włącznik podwójny 150 zł + przekaźnik 80 zł...
UżywkI: 100-200 zł/ szt., przełącznik: 30-100 zł, przekaźnik ok 10-20 zł...
Zakładałem ostatnio u siebie... Wszystko śmiga elegancko, ale jeżdżę na pożyczonym włączniku... |
|
|
|
 |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2008, 22:50
|
|
|
Hmm, niezle te ceny, to teraz jeszcze musze zdobyc potwierdzenie co do kosztow w ASO i ide robic demolke na poczcie reklamacyjna, za zniszczenie przesylki z takowym sprzetem. Tyle ze szly uzywki, ale teraz prawo pozwoli mi wyciagnac od Poczty calkowity koszt nowych, sasasasa. Dzieki za pomoc
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2008, 23:01
|
|
|
rademenez napisał/a: | Tyle ze szly uzywki, ale teraz prawo pozwoli mi wyciagnac od Poczty calkowity koszt nowych, sasasasa. |
jesli nie bylo klauzuli "uwaga ostroznie" za duzo nie zasasasasasz |
|
|
|
 |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2008, 23:10
|
|
|
arturro napisał/a: | rademenez napisał/a: | Tyle ze szly uzywki, ale teraz prawo pozwoli mi wyciagnac od Poczty calkowity koszt nowych, sasasasa. |
jesli nie bylo klauzuli "uwaga ostroznie" za duzo nie zasasasasasz |
No własnie byla klauzula, uwaga szkło, czy cos w te nute, nie ja to wysyłalem, tylko wczoraj sie dowiedzialem ze mozna wyciagnac z uszkodzonej przesylki ekwiwalent. Musze tylko pokierowac odpowiednio nadawcą |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2008, 08:16
|
|
|
rademenez napisał/a: | No własnie byla klauzula, uwaga szkło, czy cos w te nute, nie ja to wysyłalem, tylko wczoraj sie dowiedzialem ze mozna wyciagnac z uszkodzonej przesylki ekwiwalent. Musze tylko pokierowac odpowiednio nadawcą |
kolejna sprawa: otworzyles komisyjnie paczke? ja ostatnio przerabialem temat bo dostalem paczke w ktorej byly nawozy do mojego akwarium i ktore sie wylaly wiec wiedzialem ze z paczka jest cos nie tak, jesli otworzyles paczke sam w domu to masz kolejny problem. |
|
|
|
 |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2008, 15:04
|
|
|
arturro napisał/a: | rademenez napisał/a: | No własnie byla klauzula, uwaga szkło, czy cos w te nute, nie ja to wysyłalem, tylko wczoraj sie dowiedzialem ze mozna wyciagnac z uszkodzonej przesylki ekwiwalent. Musze tylko pokierowac odpowiednio nadawcą |
kolejna sprawa: otworzyles komisyjnie paczke? ja ostatnio przerabialem temat bo dostalem paczke w ktorej byly nawozy do mojego akwarium i ktore sie wylaly wiec wiedzialem ze z paczka jest cos nie tak, jesli otworzyles paczke sam w domu to masz kolejny problem. |
Hmm komisyjne otworzenie paczki??? No nie bylo mi to dane, bo ja paczki nawet nie dostalem. Po zbyt dlugim oczekiwaniu na przesylke poinformowałem nadawce ze takowa do mnie nie dotarla. Ten udal sie na poczte gdzie nadawal i zlozyl reklamacje. Nastepnego dnia wezwali go ze paczka sie znalazla, tylko zdemolowana zawartosc byla. Oddali mu to co zostalo, plus zwrot zadeklarowanej wartosci. A dopiero kilka dni temu sie dowiedzialem, ze w takiej sytuacji mozna sie domagac zwrotu wartosci nowego towaru, i mam nadzieje ze to jakos dojdzie do skutku, oby tylko nadawcy sie chcialo to reklamowac. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2008, 15:28
|
|
|
rademenez napisał/a: | A dopiero kilka dni temu sie dowiedzialem, ze w takiej sytuacji mozna sie domagac zwrotu wartosci nowego towaru, i mam nadzieje ze to jakos dojdzie do skutku, oby tylko nadawcy sie chcialo to reklamowac. |
to nadawca dostanie ewentualny zwrot nie TY no chyba ze umowiles sie ze sprzedawca ze ci kupi nowe chalogeny |
|
|
|
 |
wolgaster
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 276 Skąd: Jelenia Góra City
|
Wysłany: 28-02-2008, 19:43
|
|
|
Cytat: | ci kupi nowe chalogeny
naturalnie halogeny przez "h" |
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2008, 23:38
|
|
|
naturalnie |
|
|
|
 |
rademenez [Usunięty]
|
Wysłany: 29-02-2008, 16:18
|
|
|
arturro napisał/a: | rademenez napisał/a: | A dopiero kilka dni temu sie dowiedzialem, ze w takiej sytuacji mozna sie domagac zwrotu wartosci nowego towaru, i mam nadzieje ze to jakos dojdzie do skutku, oby tylko nadawcy sie chcialo to reklamowac. |
to nadawca dostanie ewentualny zwrot nie TY no chyba ze umowiles sie ze sprzedawca ze ci kupi nowe chalogeny |
No tak dokładnie, moze nie nowe, ale postara sie zalatwic drugi komplet tez uzywek, z tymze jak wytarga kase z Poczty, to jest szansa na wysoki rabat na nie |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2008, 23:29
|
|
|
I tak i nie... |
|