Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
sapporo
Autor Wiadomość
shovel
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2006, 14:49   sapporo

link:
http://www.mobile.de/cgi-...11111189254726&

i pytanie - te auto jest robione na bazie gala E16 - czy to oznacza że większość rzeczy mechanicznych z mojego starego E16 będzie pasowała? ile to może spalić? mój zdrutowany E15/16 żarł 11-12 w mieście 8 na trasie... pod koniec swojego żywota zszedł do 10/7 ale uszczelniał się olejem :/... stan jak widac na zdjęciach jest albo dobry, albo bardzo dobry... martwi mnie trochę blacha (nie-ocynk) i to że auto będzie przynajmniej w tym roku stało na dworze.

nie ukrywam że szukałem E3x HB (jednak części więcej mam i chciałem tylko znaleźć coś z dobrą budą i mój silnik przełożyć) ale jak widzę te stare galanty (e1x) i sapporo to mnie do nich strasznie ciągnie...

edit: link update ;]
Ostatnio zmieniony przez shovel 10-02-2006, 15:20, w całości zmieniany 1 raz  

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-02-2006, 15:14   

Shovel...kto jak kto ale Ty chyba umiesz wklejac linki? :) Tak co by sie strona nierozjezdzala :)

Furka sliczna :)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-02-2006, 16:34   

Shovel

Sebastian (Diamante) ma dokladnie takie sapporo, wiec jego pytaj co i jak (jest zalogowany na naszym forum, i jest ze szczecina :) a fura , full wypassss :) )

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2006, 17:07   

wiem, byłem nawet z nim w domku na zlocie ;-) już idzie pm :d

Odpowiedz do tematu