|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy da sie jezdzic bez miksera? |
Autor |
Wiadomość |
Vlad [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2008, 22:30
|
|
|
jedynie skuteczne sa te montowane wewnatrz rury np w mikserach lub niezalezne ale i jedne i drugie znacząco wplywają na osiagi samochodu. Ja uważam ze warto zrobic wszystko co zmniejsza ryzyko strzalu a zwlaszcza to co jest bezkosztowne:) LPG sie zaklada dla oszczednosci a nie dla osiagów, stąd by nie psuć ewektu na pb zaklada sie sekwencje lub blos + dobry reduktor. Ja mam galanta blos i reduktor 100kw brc, swiece fabrycznie mają 0,8mm i strzal zdarzyl sie tylko raz po umyciu silnika myjką:D. |
|
|
|
 |
JaGrab3
Mitsumaniak Piotrek - ORACLE fan

Auto: Sig 2.0T,Frotka 3.2, Astra2
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 930 Skąd: Crackoof
|
Wysłany: 28-02-2008, 22:40
|
|
|
No wlasnie, dlatego ja przymierzam sie do blosa....zmiana na sekwencje to juz całkiem nowa instalka, został by tylko zbiornik. |
_________________ --------------------------------------------------
est: Signum 2.0Turbo , Astra "GSI"
byuo:126p,LADA2103,CIFF-Żaba,Cari 1.6,Gal 2.0 Sport Edition,FROTKA 3.2 V6 Limited Edition
---------------------------------------------------
Pomoc dla Kamilka
---------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
|
|