Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.9TD] terkotanie silnika
Autor Wiadomość
jarek19681
[Usunięty]

Wysłany: 28-02-2008, 17:50   [Cari 1.9TD] terkotanie silnika

Witajcie może ktoś mógł by mi pomóc moja Cari wywaliła mi numer silnik zaczął dziwnie terkotać tak jakby stukały zawory po popuszczeniu pedału gazu terkotanie ustawało przez 20000km przytrafiło mi się to może 3 razy ale tym razem było inaczej silnik osłabł i zgasł czy może ktoś spotkał się z czymś takim co to do Cho..ry może być ???? proszę o pomoc

[ Dodano: 01-03-2008, 11:14 ]
widzę że to trudne pytanie może któryś z zaworów się zawiesił?

mikoś 
Nowy Forumowicz
HIti

Auto: ..Carisma GLX TD 1,9
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-03-2008, 19:51   

Ja miałem podobny przypadek,tylko że mi zgasł a jak chciałem odpalić to właśnie takie objawy były...podobno od filtra paliwa,mechanik mi tak powiedział może u cibie też tak będzie...pozdrawiam.

jarek19681
[Usunięty]

Wysłany: 02-03-2008, 20:21   

dzięki mam nadzieję że to filtr chociaż mam nie odparte wrażenie że to grubsza sprawa podejrzewam pasek rozrządu ale dopiero we wtorek będę miał chwilkę wolnego czasu żeby to sprawdzić pozdrawiam Jarek

Odpowiedz do tematu