|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zarowki w desce rozdzielczej |
Autor |
Wiadomość |
agrest [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2008, 15:11 zarowki w desce rozdzielczej
|
|
|
Hej
Padl mi chyba zarowa w podswietlaniu wskaznika temp. Ledwo co bidaczysko swieci. Macie moze jakis sposob na latwa, szybko i przyjemna wymiane takiej zaroweczki? Jak sie do niej dobrac? No i jaka to zarowka bo szkoda mi dwa razy sie tam dobierac w celu sprawdzenia.
J. |
|
|
|
 |
czesto1976 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2008, 15:28
|
|
|
Temat ten już był poruszany,ale żaden problem.Odkręcasz dwie śrubki małym krzyżaczkiem te co są nad licznikiem(mało widoczne)potem ciągniesz całą obudowę do siebie i atrapa już zdjęta ,potem trzy śrubki mocujące już sam licznik i wyciągasz licznik(zamocowana elektryka na łatwych wtykach ,które możesz przy okazji przeczyścić)Żaróweczki kupisz w pierwszym lepszy sklepie z częściami sam.lecz bez tych białych obudów (łatwi wymienić)niestety nie pamiętam jaki mają symbol. |
|
|
|
 |
agrest [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2008, 15:57
|
|
|
Ok, dzieki to mi w zupelnosci wystarczy. Skoro jest tak latwo to sam sobie sprawdze.
Pozdrawiam
J. |
|
|
|
 |
machu [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 16:50
|
|
|
A czy ktos sprawdzal moze zamienniki LEDowe?
Czu to nie jest zarowka T5/R5. |
|
|
|
 |
|
|