Kolejny spocik II/2008 |
Autor |
Wiadomość |
kejtii [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 20:36
|
|
|
Super było
my tez juz w domku Outlanderem
Spoko Magda poczatki bywaja jakie bywaja ale bedzie coraz lepiej
Mam nadzieje ze sie podobało. Ja sie ciesze ze Cie poznałam bo bardzo fajnie mi sie gadało z Toba
Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego razu
A ten Dzien Kobiet hmmm rewelacja!!! |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 20:57
|
|
|
no rozne bywaja.. choc wolalabym nie miec takich wpadek wogole.. za pewnie sie juz czulam |
|
|
|
 |
kejtii [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 20:59
|
|
|
-magda- napisał/a: | no rozne bywaja.. choc wolalabym nie miec takich wpadek wogole.. za pewnie sie juz czulam |
bedzie dobrze, potrenujesz i po bolu |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 21:43
|
|
|
potrenuje - ale mam nadzieje ze juz nie tym autem |
|
|
|
 |
kejtii [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 21:47
|
|
|
a nie napisalas czy Ci sie podobało? |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 22:38
|
|
|
Mnie sie tam podobało. Byłem w sumie najmłodszy czego sie nie dało ukryć Ale fajne z Was ludziska i trzeba by mysleć cos o kolejnym . Szkoda ze nie widziałem wyczynu Magdy no ehhhh. |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 22:46
|
|
|
A tak tak podobalo sie.. szkoda ze wiekszosc czasu latalam za malym i .. myslalam o tym jaki piekny poczatek znajomosci zafundowalam - nastepnym razem zatrudnie opiekunke
dobrej nocy
[ Dodano: 08-03-2008, 22:47 ]
bomba napisał/a: | Szkoda ze nie widziałem wyczynu Magdy no ehhhh. |
- nie ma czego zalowac - wstyd jak nie wiem co.. |
|
|
|
 |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2008, 22:52
|
|
|
-magda- napisał/a: |
melduje ze calo i zdrowo dotarlam do domu - wiecej uszkodzen nie bylo.. |
I o to chodzi. Wstydzic sie nie ma czego - każdy kiedys zaczynał i zazwyczaj nie był od razu mistrzem kierownicy Powoli sie nauczycz - słupem sie nie przejmuj - ciężko je zniszczyć
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
kejtii [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 23:41
|
|
|
sion2002 napisał/a: | I o to chodzi. Wstydzic sie nie ma czego - każdy kiedys zaczynał i zazwyczaj nie był od razu mistrzem kierownicy Powoli sie nauczycz - słupem sie nie przejmuj - ciężko je zniszczyć |
slusznie prawisz bracie |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 23:53
|
|
|
A mr. Robson proszony jest o umieszczenie sobie w podpisie frazy "mistrz głupich wymówek"
Ech,aż szkoda wyjeżdzać Zwłaszcza,że wśród mitsumaniaków można spotkać nie tyl;ko sympatycznych facetów ale i jeszcze sympatyczniejsze koleżanki O dzieciakach nie wspominając
Ogólnie spot roxx |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 00:48
|
|
|
No nie no nic dodać nic ująć!! mogłoby być troche wiecej nas ale bylo oks. Magda sie przejmuje jaki piekny początek znajomości zafundowała. Przeciez o to chodzi zeby młode pokolenie nastawiać na marke Jedynie Słuszną z pod znaku trzech diamentow. Każdy początek znajomości jest dobry jesli tylko jest przyjemny i pozwala poznać fajnych ludzi. a ten no no zapomniałem co mialeem pisać...... aaa juz wiem;] Zejdzcie z Robsona, nie chciał to nie przyjechał nikt go na siłe nie zmusza zeby sie z nami spotykał. Nie ma co na niego najezdzać bo to i tak nic nie da. Ogolnie to szkoda ze mam tak daleko ale nastepny spocik moze by tak w OC albo jakos tak neutralnie??.....?? |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 00:59
|
|
|
Nikt nie najeżdza, to tylko żartobliwe przypomnienie o tym,że adminem nie jest się tylko w virtualu |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-03-2008, 09:53
|
|
|
norb napisał/a: | A mr. Robson proszony jest o umieszczenie sobie w podpisie frazy "mistrz głupich wymówek"
|
norb napisał/a: | adminem nie jest się tylko w virtualu |
chlopie...po pierwsze poczytytaj troche to forum a pozniej sie wymadrzaj Adminem nie jestem, tylko moderatorem. Moderator wcale nie jest osoba ktora musi "stwarzac" spoty, jezdzic itd. Taka osoba pilnuje porzadku na forum (przekleja tematy, posty, itp...)
Druga sprawa, ...no w sumie nie dziwie sie Wam, bo strasznie to wyglada
Ale jeszcze NIGDY nie odmowilem, bo mi sie nie chcialo czy cos w tym stylu. Zawsze mialem jakies wazniejsze sprawy. No coz prowadze dosyc aktywny styl zycia, wiec niektore "przyjemnosci" musze z przykroscia przekladac...
...ale serio dzien kobiet, fajna domoweczka z grupa dobrych znajomych i dziewczyna (w zasadzie pierwsza impresska po sesji)... baaardzo zadko odmawiam takim propozycjom
Wazne ze sie spotkaliscie i ze Wy daliscie rade To sie liczy
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 14:46
|
|
|
Wrocilam z gieldy.. niestety Audi a nie autobusem wiec troche jeszczec ta krowa pojezdze..
Nikogo nie rozjechalam ani zadnego auta nie stuknelam a ciasno bylo jak nie wiem - wiec jestem z siebie dumna
padam.. spalam nie cale 4h.. |
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 21:14
|
|
|
Cytat: | chlopie...po pierwsze poczytytaj troche to forum a pozniej sie wymadrzaj Adminem nie jestem, tylko moderatorem. Moderator wcale nie jest osoba ktora musi "stwarzac" spoty, jezdzic itd. Taka osoba pilnuje porzadku na forum (przekleja tematy, posty, itp...) |
Podmień w moim cytacie "admin" na "moderator" skoro już jesteś do tej roli powołany
Nie zmienia to faktu, że zawsze działasz tak: tydzień przed "noo,może będę" dwa dni przed "noo,pewnie będę" godzina przed "mam coś ważnego do zrobienia"
A jak to powiedział Sion "to tylko kwestia odrobiny chęci"
Dobra,koniec osobistych wycieczek, odpowiedziałem tylko dlatego,że nie cierpię kiedy ktoś zwraca się do mnie per "chłopie", prawie tak źle jak "ej ziomek"
Cytat: | Wrocilam z gieldy.. niestety Audi a nie autobusem wiec troche jeszczec ta krowa pojezdze..
Nikogo nie rozjechalam ani zadnego auta nie stuknelam a ciasno bylo jak nie wiem - wiec jestem z siebie dumna |
Cierpliwości młoda adeptko Jedi, na pewno ktoś się w końcu trafi...było nim chociaż jakieś zainteresowanie? A że było ciasno widziałem, zawsze w niedziele mam kłopoty z wyjechaniem z domu ale to co się działo dzisiaj to była masakra |
|
|
|
 |
|