Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spoiler
Autor Wiadomość
kszyho 
Forumowicz
kszyho

Auto: COLT 1.3 Z30 95KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-03-2008, 16:00   Spoiler

Witam

Zakupiłem spoiler i teraz zastanawiam się jak zamontowac przykręcić czy na klej? Jakie są Wasze sugestie?

Pozdrawiam

Krzysiek

46Marek 
Forumowicz

Auto: COLT CZ 3/1,3
Wysłany: 08-03-2008, 12:09   

kszyho napisał/a:

Zakupiłem spoiler i teraz zastanawiam się jak zamontowac przykręcić czy na klej? Jakie są Wasze sugestie?

Ja jestem zwolennikiem przykręcenia, ale są ponoć znakomite kleje
Jak zrobisz , proszę o fotkę
marek

kszyho 
Forumowicz
kszyho

Auto: COLT 1.3 Z30 95KM
Wysłany: 13-03-2008, 13:32   

Juz jest zamontowany. Wygląda fajnie. Jak będzie ładniejsza pogoda to zrobię zdjęcia.

Pozdrwiam

[ Dodano: 05-04-2008, 16:20 ]
Witam

Jak ktoś chce spojrzeć jak wygląda ze spoilerem to proszę bardzo.
http://kszyho.fotosik.pl/albumy/406180.html

Pozdrawiam

b2vos 
Mitsumaniak

Auto: COLT 1.3 95KM INTENSE 5D BLUE
Wysłany: 13-07-2012, 15:13   

Odświeżę temat, ja montowałem (w zasadzie to mój lakiernik) na śruby ze specjalną pastą antykorozyjną. W swoim mam taki sam spoiler ale będę zmieniał na ten ralliarta. Super kolorek twojego colta. Pozdrawiam

[ Dodano: 22-08-2012, 13:02 ]
Chłopaki aby nie zakładać nowego tematu mam do Was pytanie. W zasadzie do właścicieli Coltów po 2008 po lifcie 5D. Znalazłem na aukcji spoiler baklucka i nie jestem pewien czy to taki sam spoiler jak z linku ze strony MM. Czy ktoś z Was potwierdzi mi abym nie kupił złego?

Danlight 
Nowy Forumowicz

Auto: COLT 1,1 Z32 2007 ROK 3-DRZWI
Wysłany: 19-09-2012, 16:19   

heh do mojego 3-drzwiowego znalazłem spoiler który jest uszkodzony za 350 zł :// droga rzecz a napewno by cieszyła ;]

colcisław 
Nowy Forumowicz

Auto: COLT
Wysłany: 21-10-2012, 23:39   

Gdzie taki spoiler można zakupić ?? interesuje mnie taki do wersji 5D, na allegro jest jeden sprzedawca jednak w aukcji ma napisane że jest to odlew, w takim wypadku rozumiem że to prawdopodobnie jakaś średnio pasująca podróbka oryginału wykonana z włókna szklanego. Czy do CZ5 z 2005 roku będzie pasował spoiler z tej nowszej wersji ?? Górna część klapy wygląda podobnie jednak lepiej zapytać :)

b2vos 
Mitsumaniak

Auto: COLT 1.3 95KM INTENSE 5D BLUE
Wysłany: 22-10-2012, 08:29   

colcisław :) Podoba mi się nick. Wg mnie będzie pasował bo na Internecie są zdjęcia sportowych wersji coltów do 2008 (tzw R-Colt) i są z takimi samymi jak poszukujemy. Rozumiem, że chodzi ci o tą drugą wersję spoilera - dłuższą z takimi opadającymi zagięciami po bokach... Drążąc temat udało mi się namierzyć zajesuperową firmę chyba szwedzką która sprzedaje to co szukamy, ale nie wiem jak ty zbyt drogo. Ogólnie to np na ebayu ceny nie schodzą poniżej 800 zeta.

Odpowiedz do tematu