|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kolejny spocik II/2008 |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-03-2008, 22:26
|
|
|
norb napisał/a: | Podmień w moim cytacie "admin" na "moderator" skoro już jesteś do tej roli powołany |
sam zedytuj jak ci na tym zalezy
norb napisał/a: | Nie zmienia to faktu, że zawsze działasz tak: tydzień przed "noo,może będę" dwa dni przed "noo,pewnie będę" godzina przed "mam coś ważnego do zrobienia" |
Na to pytanie juz wczesniej napisalem odpowiesz
Robson86 napisał/a: | Ale jeszcze NIGDY nie odmowilem, bo mi sie nie chcialo czy cos w tym stylu. Zawsze mialem jakies wazniejsze sprawy |
norb napisał/a: | Dobra,koniec osobistych wycieczek, odpowiedziałem tylko dlatego,że nie cierpię kiedy ktoś zwraca się do mnie per "chłopie", prawie tak źle jak "ej ziomek" |
pierwszy zaczales
norb napisał/a: | Dobra,koniec osobistych wycieczek |
dokladnie, to co kazdy robi to jest jego indywidualna sprawa i tym optymistycznym akcentem zakonczmy ten spor
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 23:01
|
|
|
Fakt - dzis byla masakra na gieldzie..
zainteresowanie raczej male.. pare osob ogladalo, ale gdy dojrzeli ze to automat odwracali sie na piecie.. :/ |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 13-03-2008, 15:51
|
|
|
-magda- napisał/a: | zainteresowanie raczej male.. pare osob ogladalo, ale gdy dojrzeli ze to automat odwracali sie na piecie.. :/ |
znajomy BMW 530d z 01roku tez sprzedawal na gieldzie w ta Niedziele i podobnie oprocz paru osob zainteresowanych samym popatrzeniem sobie nic ciekawego sie nie dzialo...wniosek ze w dobie sprowadzanych milionow samochodow z "zachodu" coraz ciezej sprzedac autko a i kupic w przyzwoitym stanie jest coraz ciezej...
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
-magda- [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2008, 11:17
|
|
|
W niedziele zrobie podejscie nr. 2 a jak sie nie uda to zezłomuje |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 15-03-2008, 21:01
|
|
|
-magda- napisał/a: | W niedziele zrobie podejscie nr. 2 a jak sie nie uda to zezłomuje |
miedzianka ...moze sprobuj na słomczynie tam jest duuzo latwiej sprzedac swoje 4 kola niz na naszej gieldzie
A moze jakis komis odkupi od Ciebie, twoje autko
Pojezdzij popytaj ...
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|