Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Tematy Pomijające Kwesie Spotów
Autor Wiadomość
b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2008, 00:46   Tematy Pomijające Kwesie Spotów

no to tutaj moze zacznijmy gadać o tym co gadalismy w pod poprzedniem tematem. Magda zacytuje Cie zeby nie gubić wątku.

"Fakt - dzis byla masakra na gieldzie..
zainteresowanie raczej male.. pare osob ogladalo, ale gdy dojrzeli ze to automat odwracali sie na piecie.. :/" pisała magda a przedz trwał spor miedzy robsonem a norbem;]

a teraz ode mnie troche :D :DMagda na giełdzie trzeba sie pojawic ze 3-4 razy zeby cos sprzedać. Polecam giełde w Słomczynie. 2 moich kumpli sprzedało tam dosyc kozystnie swoje nie zaciekawe woziki, wiec warto sprobować.

Szkoda Robson ze nie mielismy okazji sie poznać. Ale mysle ze nie bedziesz sie z KAZDEGO spotu tak wymigiwał.

A zaczne temat poruszany na spocie.
Co myslicie o śmigance z innymi od świateł do świateł????( oczywiscie tez nie popieram piractwa na drodze!!!!!! :twisted: :twisted: )

kejtii
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2008, 21:22   

http://moto.wp.pl/kat,123...95&ticaid=1581e

poczytajcie sobie

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2008, 21:41   

tak tak tez mi sie podoba ten rekinek :mrgreen: :mrgreen: ale miejąc takie cos i tak bym jezdził zgodnie z zasadami ruchu drogowego :D macie tez sobie zaglądajcie na moje Pb. prowadze juz jakis czas i jest tak sporo z zarysu historycznego Evo i innych modeli.
mam linka \/ tam na dole :lol: :lol: ale podam jeszce raz www.8mitsubishi8.photoblog.pl.
AAa ej a co z NORBEM??? Wyjechał juz???????

PzdR

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-03-2008, 18:32   

bomba napisał/a:
Ale mysle ze nie bedziesz sie z KAZDEGO spotu tak wymigiwał.

Uwierz mi bomba, ze gdybym to robil specjalnie to bym w ogole na forum sie nie udzielal...
bomba napisał/a:
Co myslicie o śmigance z innymi od świateł do świateł????( oczywiscie tez nie popieram piractwa na drodze!!!!!! )

szczerze :?: Szkoda mi samochodu a w szczegolnosci sprzegla. Ale wiadomo nie raz 3eba :twisted: :D pokazac ludziom gdzie ich miejsce :D
Ale to baaardzo zadko, wole przejechac sie gdzies za miasto :) :P
pozdroo

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2008, 21:22   

ok ok. Ale Robson Skoro Ty tak bezpiecznie jezdzisz i tak w ogole ostroznie bo szkoda Ci samochodu. Takie odnosze wrazenie bo juz kiedys o tym gadalismy. To czyje zdjecie masz na dole pod podpisem z tymi 240Km/h?? bo to mi nie wygląda na bezpieczny wypad poza miasto ani nawet na smiganke od siateł do swiateł. Robson przyznaj sie :D :D w kazdym posiadaczu samochodu powyzej 100KM drzemie chęć przycisniecia :twisted: :twisted: od tego sie nie ucieknie....

PzdR

sion2002 
Mitsumaniak
Co by tu teraz...

Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Wysłany: 11-03-2008, 21:55   

W każdym drzemie :twisted: Wiem po sobie. Jesli chodzi o Norba - widzialem sie z nim dzisiaj koło południa - o 17 miał ruszyc w drogę - oczywiście zaopatrzony w żelki i ine antyusypiacze :)

Chol... urlop - dwa dni mineły i nawet 2h nie miałem na odpoczynek...

Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> :( Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) :( Spłonął :( -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2008, 23:52   

żelki działają antyusypiająco?? nie wiedziałem musze przetestować:pp

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 12-03-2008, 18:00   

bomba napisał/a:
To czyje zdjecie masz na dole pod podpisem z tymi 240Km/h?? bo to mi nie wygląda na bezpieczny wypad poza miasto ani nawet na smiganke od siateł do swiateł. Robson przyznaj sie w kazdym posiadaczu samochodu powyzej 100KM drzemie chęć przycisniecia od tego sie nie ucieknie....

No mowie przeca ze wole za miastem pojezdzic :D :D hehe
a myslalem ze uda mi sie od tego uciec :lol: :D
Nie no jasne w miescie tez sie zdaza :) 3eba zeby silnik jako tako zachowac w dobrej kondycji :) ...nie lubie zamulonych silnikow :twisted:
pozdroo

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2008, 13:17   

Mam Osłone!! hah

sion2002 
Mitsumaniak
Co by tu teraz...

Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Wysłany: 13-03-2008, 21:16   

Nooo. Wreszcie - w takim razie kolejny spocik juz z Twoim Misiem :)

Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> :( Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) :( Spłonął :( -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2008, 21:27   

Taak!! juz silniczerk złozony do kupy i jutro start bo dzisiaj jeszcze marznie w garazu bo wykonczenia byly robione :lol:

PzdR

-magda-
[Usunięty]

Wysłany: 14-03-2008, 11:15   

Gratulacje :)

ja sie nie doczkam chyba na tego Colta - strasznie niecierpliwa ze mnie kobikta :D
A Audi tak mnie wqrza jak nie wiem co.. zamula przeokropnie (ciekawe why??) , jeszcze teoche a dostane mandat za wymuszanie pierwszenstwa, bo zanim sie zbierze do skretu... masakra :evil:

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 14-03-2008, 23:39   

a ja juz jezdze! podobnie zamulonym galem a nawet bardziej niz magdy Audi! Ale mój własny!!! ha ha

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 15-03-2008, 14:53   

bomba napisał/a:
zamulonym galem a nawet bardziej niz magdy Audi! Ale mój własny!!!

jak to ktos powiedzial cisny ale wlasny :)
Pozdroo

Odpowiedz do tematu