|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] witam wszystkich mam problem z autkiem za wysokie obro |
Autor |
Wiadomość |
wojtek.krakow [Usunięty]
|
Wysłany: 17-03-2008, 18:46 [ALL] witam wszystkich mam problem z autkiem za wysokie obro
|
|
|
w styczniu mialem zwarcie spalil mi sie bezpiecznik gł i od tego mometu mam problemy niedziala mi swiatlo w aucie tzn to w srodku , radio , ustawianie lusterek , nadmuch w aucie,no i wysokie obroty a elektryk miejscowy rozklada rece he |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 18-03-2008, 15:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Miroslaw1305
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt CJO 1,3 1997
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 474 Skąd: Kępno
|
Wysłany: 18-03-2008, 18:45
|
|
|
Wojtek -czy są sprawdzone bezpieczniki.
Czy zostało ustalone co było przyczyną przepalenia się bezpiecznika gł .
P
Po sprawdzeniu bezpieczników i doprowadzeniu do świecenia się światła,radia i tych niedziałających urządzeń trzeba zrobic reset komputera ,aby sobie wszystko od nowa wprowadził .
Npaisz czy urządzenia już działają ,a reset komputera jest opisany .Jeśli z czymś będziesz miał problem lub twó j elektryk to pytaj dalej .Myślę że razem poradzimy sobie .Na tym forum jest wielu ZNAWCÓW swoich samochodów i nie zostawią CIĘ BEZ POMOCY .
[ Dodano: 18-03-2008, 18:47 ]
Wojtek -jakie są te wysokie obroty u Ciebie . |
|
|
|
 |
|
|