Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:05
turbo timer
Autor Wiadomość
medan
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2008, 00:36   turbo timer

coraz bardziej wkurza mnie to odczekiwanie z wyłaczaniem. nie mogę znaleźć tego tematu na forum.napiszcie parę zdań na zadany temat, bo tylko się domyślam o co chodzi, a wolałbym wiedzieć- jak, co gdzie ile i dlaczego....

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2008, 12:31   

Jak ktoś coś wie proszę pisać tez jestem zaintersowany turbo timerem mam pytanie czy jest jakaś róznica który moge montować a który nie ? znalazłem HKS-a tylko czy on mi będzie działał w moim aucie ? i jak jest z montażem ?

MarcinR
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2008, 21:38   

Witam,

najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu bede zakladal u siebie turbo timer o kosztach i o tym jak sie spisuje dam wam znac.

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2008, 21:51   

ja chyba też : ) a jakiej firmy zakładasz ? ja sie zastanawiam na HKS_EM

MarcinR
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2008, 21:57   

co do modelu to nie jestem pewien ale na 90% to bedzie HKS - zakladac bede w AUTO GT tam kupilem samochod ( trzy dni temu:) i jestem bardzo zadowolony jak sie prowadzi i nie moge sie doczekac kiedy bede mogl wreszcie ostrzej pojechac - narazie sie docieramy :D )

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2008, 23:39   

proszę proszę następny turbo na polskich drogach ;) napewno będziesz zadowolony :) jedynie co denerwuje to za mały bak i tankowanie co 2 godziny :) (zart) :)
Ale takie juz jest to auto uśmiech do tej pory mi nie schodzi : )

olabart 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-02-2008, 17:23   

Witam kolegów. Dla medana odpowiedz jest tutaj Również rozważam ten temat i cieszę się, że mam z kim ten temat rozważyć. Ostro chodzę po necie i rozważałem montaż turbo timera wbudowanego w autoalarm zerknij, zastanawiałem się też nad HKS-em zerknij , ale chyba skuszę się na takie cudo i znowu zerknij Na wyszukiwarce dajcie jego nazwę i poczytajcie. Nawet kolor podświetlenia ma taki jak u nas zegary. A mamy do wyboru i inne

[ Dodano: 24-02-2008, 17:26 ]
to tylko namiastka. Tylko czy dam radę go podłączyć. Pozdr.

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2008, 18:10   

Ja rozważam nad TURBO TIMER BLITZ DTT lub nad HKS-em BLITZ DTT jest o tyle lepszy ze jest sam wyswietlacz nie ma tej całej puszki tylko sam ekranik a HKS i tak jest super i firma tez jest bardzo dobra

Wydaje mi sie ze BLITZ DTT lub HKS to jest najlepsze rozwiązanie

MarcinR
[Usunięty]

Wysłany: 18-03-2008, 08:16   

Witajcie Panowie,

w przyszlym tygodniu jade na wymiane oleju (po 2tys KM) i przy okazji zakladam TurboTimer HKS Type-1. Zdam relacje i umieszcze zdjecia ;) .

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu