Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:05 |
turbo timer |
Autor |
Wiadomość |
medan [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2008, 00:36 turbo timer
|
|
|
coraz bardziej wkurza mnie to odczekiwanie z wyłaczaniem. nie mogę znaleźć tego tematu na forum.napiszcie parę zdań na zadany temat, bo tylko się domyślam o co chodzi, a wolałbym wiedzieć- jak, co gdzie ile i dlaczego.... |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2008, 12:31
|
|
|
Jak ktoś coś wie proszę pisać tez jestem zaintersowany turbo timerem mam pytanie czy jest jakaś róznica który moge montować a który nie ? znalazłem HKS-a tylko czy on mi będzie działał w moim aucie ? i jak jest z montażem ? |
|
|
|
 |
MarcinR [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2008, 21:38
|
|
|
Witam,
najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu bede zakladal u siebie turbo timer o kosztach i o tym jak sie spisuje dam wam znac. |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2008, 21:51
|
|
|
ja chyba też : ) a jakiej firmy zakładasz ? ja sie zastanawiam na HKS_EM |
|
|
|
 |
MarcinR [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2008, 21:57
|
|
|
co do modelu to nie jestem pewien ale na 90% to bedzie HKS - zakladac bede w AUTO GT tam kupilem samochod ( trzy dni temu:) i jestem bardzo zadowolony jak sie prowadzi i nie moge sie doczekac kiedy bede mogl wreszcie ostrzej pojechac - narazie sie docieramy ) |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2008, 23:39
|
|
|
proszę proszę następny turbo na polskich drogach napewno będziesz zadowolony jedynie co denerwuje to za mały bak i tankowanie co 2 godziny (zart)
Ale takie juz jest to auto uśmiech do tej pory mi nie schodzi : ) |
|
|
|
 |
olabart
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 171 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 24-02-2008, 17:23
|
|
|
Witam kolegów. Dla medana odpowiedz jest tutaj Również rozważam ten temat i cieszę się, że mam z kim ten temat rozważyć. Ostro chodzę po necie i rozważałem montaż turbo timera wbudowanego w autoalarm zerknij, zastanawiałem się też nad HKS-em zerknij , ale chyba skuszę się na takie cudo i znowu zerknij Na wyszukiwarce dajcie jego nazwę i poczytajcie. Nawet kolor podświetlenia ma taki jak u nas zegary. A mamy do wyboru i inne
[ Dodano: 24-02-2008, 17:26 ]
to tylko namiastka. Tylko czy dam radę go podłączyć. Pozdr. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=WfMvBXNcMLM
 |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 24-02-2008, 18:10
|
|
|
Ja rozważam nad TURBO TIMER BLITZ DTT lub nad HKS-em BLITZ DTT jest o tyle lepszy ze jest sam wyswietlacz nie ma tej całej puszki tylko sam ekranik a HKS i tak jest super i firma tez jest bardzo dobra
Wydaje mi sie ze BLITZ DTT lub HKS to jest najlepsze rozwiązanie |
|
|
|
 |
MarcinR [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 08:16
|
|
|
Witajcie Panowie,
w przyszlym tygodniu jade na wymiane oleju (po 2tys KM) i przy okazji zakladam TurboTimer HKS Type-1. Zdam relacje i umieszcze zdjecia .
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|