|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
Carisma 1.9 DiD |
Autor |
Wiadomość |
Hanu [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2008, 09:03 Carisma 1.9 DiD
|
|
|
Witam!
Jako, ze poszukuję w miarę młodej Carismy w dieslu znalazłem ostatnio pewną ofertę :
http://eurocar4.gratka.pl/ogl/446.html
Oczywiście zdaję sobie sprawę, ze zdjęcia mało "opiniotwórcze" , ale licząc na Wasze "doświadczone oko" mam prośbę o ocenę tego egzemplarza. Jakieś uwagi? Nieprawidłowości? Warto się zainteresować? |
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 19-03-2008, 09:24
|
|
|
Z carism po lifcie to mocny nie jestem, więc wypatrzyłem tylko, że prawa przednia lampa jest jakoś dziwnie niespasowana z błotnikiem. Prawa część atrapki też wydaje mi się jakaś dziwnie odstająca. Może to tylko zdjęcia, ale na to bym zwrócił baczną uwagę. |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
heckler [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 12:34
|
|
|
O 6 poduszkach w Cari niesłyszałem.Widzę też że lusterka są regulowane ręcznie.Nienapisane jaka to wersja i czy krajowy.Na zdjęciach nic się nie dopatrzyłem.Jest ich za mało i niema całości auta na fotach.Jak masz blisko to jedz obejzeć.Cena jak na komis aż za mała.Ja za swoją,krajową ten sam rocznik w zeszłym roku dałem 3,5 tyś więcej,ale od prywatnego sprzedawcy.Choć rożne ceny bywają i zależą od stanu auta.Niepodają jaki jest tam silnik czy 102 koników,czy 115.Warto się zapytać,cena bardziej do tego ,słabszego,mi pasuje. |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
Wysłany: 20-03-2008, 13:05
|
|
|
cena w miare realna, mi tyle w sumie wynioslo razem z przeprowadzeniam i przerejestrowaniem,
z wyposazenia to wyglada na wersje Classic
jak sprowadzone, prawdopodobnie bo ma haka z holandii lub belgii, to przebieg juz do weryfikacji
lusterka faktycznie recznie sterowane
szyby elektryczne tylko z przodu
raczej tylko 2 poduszki powietrza
kontrola trakcji, pogrzewane fotele tez nie w tej wersji |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |