|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Smutno mi |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-03-2008, 20:11
|
|
|
Koton napisał/a: | A czy można spytać o ten brak wspomagania?? |
Gal zapłakał jak go Bartek sprzedał |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Koton
Forumowicz
Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 356 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19-03-2008, 20:27
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Koton napisał/a: | A czy można spytać o ten brak wspomagania?? |
Gal zapłakał jak go Bartek sprzedał |
Faktycznie. Głupi ja nie skojarzyłem |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 49 razy Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 1579 Skąd: Oswiecim-Piotrowice
|
Wysłany: 21-03-2008, 15:13
|
|
|
Koton, a pekla sobie rurka z olejem - plynem do wspomagania -- ale bez tragedi ja zazwyczaj mialem autka bez wspomagania i az takiego oporu nie ma autko ktoremu znowu zmienilem nazwe jezdzi na 15"
zimowki a letnie sa szersze wiec wtedy napewno poczuje Nowa nazwa to zamiast szerszenia RAPTOR
lub Raptorek na trasie jest dla innych bez litosny tzn mozna spokojnie ciac 170-190 /h i inni zazwyczaj wymiekaja bo moga tylko chwilowo i brakuje im zazwyczaj chlodnic oleju
Wczoraj zrobilem ponad 850 km .... i to w roznym terenie tak w tatrach w sniegu po kostki
a trasa Piotrowice-Oswiecim-Trzebinia-Kielce--- Krakow-new Targ-Jurgow -Zdar- Poprad -New Targ Skomielnia -Makow - Wadowice_Piotrowice - srednie zurzycie paliwa ok 10l/LPG/100km
Bardzo komfortowo .... |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
|
|