|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Za i Przeciw kupowowaniu Outlandera w USA |
Czy kupiłbyś (kupiłeś) samochód w Stanach? |
tak |
|
70% |
[ 12 ] |
nie |
|
29% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 17 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 21-03-2008, 19:22
|
|
|
Patrzac na sonde chyba faktycznie nasze przepisy troche postraszyly... Wiec wrocmy do tematu za i przeciw. Co powiecie na temat jakosci plastikow, wykladzin, tapicerek itp.? |
|
|
|
 |
Maciej [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2008, 20:06
|
|
|
Ja przy obecnej cenie "zielonego" gdybym ponownie kupował auto zza "wielkiej wody" to nie kupiłbym używanego tylko nowe z powodu (nie ma co ukrywać) dość dużego ryzyka co się kupuje. Jak dla mnie w takiej transakcji problemem nie są sprawy cła,vatu,akcyzy tylko kupienie dobrego samochodu- kupowałem bezpośrednio z aukcji. |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
Maciej [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2008, 20:46
|
|
|
Cezar, jak masz kogoś "bardzo zaufanego" to zarejestruj auto na niego. Masz wtedy gdzieś cła,vaty,akcyzy a co najważniejsze będziesz miał w Polsce gwarancję (sprawdzone w Jeepie a nie wiem jak w Mitsu ale pewnie tak samo) |
|
|
|
 |
|
|