Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
skóra w sigmach
Autor Wiadomość
zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-03-2008, 19:08   skóra w sigmach

Witam, jak znudziło wam się testowanie reklamowanych produktów to zachęcam do wymieszania past kiwi w płynie - białej i czarnej .Uzyskując taki kolor jak tapicerka w sigmie nanosimy pastę na przetarcia ,wyblaknięcia ,kreski i po całości fotela by był jednolity kolor.Następnie polerujemy by nie ubrudzić ubrania . Efekt ...może nie wygląda jak z salonu ale jest estetyczniej i fotel ma jedną barwę .Wszelkie przetarcia, otarcia,pęknięcia wypełniają się tym samym kolorkiem .Zachęcam ja jestem zadowolony .
Pozdrawiam

batman-1
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2008, 22:12   

Zbyszku możesz jakiąś fotke żucić jak to wygląda i o jaki kolor ci chodziło bo z tego co wiem to było tych kolorów trzy

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2008, 18:17   

siemka ...dzisiaj nie dam rady a ogólnie to mam problemy z wstawianiem zdjęć ...skóra jest szara u mnie to też mieszałem białą z czarną ...dodająć odpowiednio kolorki do siebie można uzyskać prawie taki sam kolorek ....podaj mi meila albo napisz do mnie to tam zrzucę ci fotki mojej skóry i tych past przed i po wymieszaniu :biggrin:

wypróbowałem nowy preparat do tapicerki skóranej .rewelacja - jest to oferowany na allegro. preparat urad - bezbarwny bo szarego nie ma ale można mieszać czarny z białym .bezbarwny ładnie zmiękcza,nawilża i nabłyszcza skórę niweluje drobne ryski ,peknięcia tak że optycznie stają sie niewidoczne ....no i ładnie pachnie

http://www.allegro.pl/ite...rsalny_hit.html

Odpowiedz do tematu