|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Filtr powietrza w Cari GDI |
Autor |
Wiadomość |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2008, 18:23 Filtr powietrza w Cari GDI
|
|
|
czy do Carismy GDI LX '98 r. filtr powietrza (WA50-405) z wytwórni filtrów "PZL-SĘDZISZÓW" będzie wystarczającym filtrem? Czy też Carisma ma "większe wymagania" i trzeba włożyć coś "renomowanego"?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 26-03-2008, 18:32
|
|
|
No raczej nie oczekuj cudów w postaci dodatkowych koni jak założysz filtr innej marki:P Ważne żeby nie był tylko jakoś dziadowsko wykonany ale z reguły jak oglądam to dla mnie nie ma więszkej różnicy co do jakości.
PS. poprzednio sam miałem założony taki. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2008, 18:44
|
|
|
mlun napisał/a: | No raczej nie oczekuj cudów w postaci dodatkowych koni jak założysz filtr innej marki:P Ważne żeby nie był tylko jakoś dziadowsko wykonany ale z reguły jak oglądam to dla mnie nie ma więszkej różnicy co do jakości.
PS. poprzednio sam miałem założony taki. |
kurka! a myślałem, że jak go założę to będę miał "rakete"
Na moje oko to jest dobrze wykonany i raczej nie różni się zbytnio od starego...
Jutro go założę |
|
|
|
 |
wazu
Mitsumaniak
Auto: carisma GDI 1.8 LS 98`
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 309 Skąd: z Polski
|
Wysłany: 26-03-2008, 22:05
|
|
|
Ja założyłem ostatnio Filtrona AF180. Jak na razie wszystko OK. Słyszałem taką obiegową opinię, że filtry powietrza Filtrona są dobrej jakości, ale olejowe lepsze z Sędziszowa. |
_________________ CIEKAWOSTKA
 |
|
|
|
 |
|
|