|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Kilka pytań o głowicę w ca0 1.6 16v |
Autor |
Wiadomość |
dyfer33 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2008, 21:54 [CA4A 1.6] Kilka pytań o głowicę w ca0 1.6 16v
|
|
|
Hej mampytanko mam Ca0 1.6 i mam wyciek chyba spod głowicy,wiec w związku z tym mam kilka pytań czy głowica w silniku 1.6 jest aluminiowa??? bo słyszałem,że jeśli jest aluminiowa to nie trzeba jej planować przy wymianie uszczelki natomiast jesli jest zeliwna trzeba planowac przy wymianie uszczelki.Więc jak jest naprawdę czy planowanie jest konieczne???jaki to koszt mniej wiecej tego planowania bo za zdjecie glowicy mechanik zaspiewal mi od 250 do 400 zl.Pozdro 4 All |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 24-03-2008, 11:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
|
|
|
 |
piskacz [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2008, 20:31
|
|
|
Samo planowanie gowicy 50 PLN. I chyba to konieczne bo co zrobisz jesli stara uszczelka nie odejdzie tak jak powinna. Sam mam wyciek chyba z pod głowicy i niedługo sie okaze co i jak. |
|
|
|
 |
|
|