Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
zielone vr4 wawa
Autor Wiadomość
ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2008, 16:40   

Sławek vr4,
sie Ciebie jeszcze raz zapytam czy ten Twoj VR4 to zielony z Warszawy ? co stal na otomoto ?

Sławek vr4 
Nowy Forumowicz

Auto: 3000gt vr4 '95
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-03-2008, 15:09   

tak to ten z wawy.

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2008, 23:19   

Cytat:
tak to ten z wawy.

no to szczerze współczuje :)

Sławek vr4 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-03-2008, 00:02   

ManyMan napisał/a:
Cytat:
tak to ten z wawy.

no to szczerze współczuje :)

a dokładniej?? :)

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 10:14   

Sławek vr4 napisał/a:
a dokładniej?? :)

oglądałem to auto :)

i nawet za 15 bym nie kupił tego strupa(bez obrazy).

vr4
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 10:51   

Jo many,mozesz mi przyblizyc o ktore chodzi??

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 11:08   

Witaj Przemek. Pojawiło sie niedawno 95 rok na felgach tych w chromie. Jakis koleś tym jeździł 6 lat po czym odstawił do komisu (tak twierdził typ w komisie).

vr4
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 11:16   

Juz wiem, takie fajne foto bylo zrobione.Ale byly rozmowy na temat tego auta juz wczesniej ale kolega slawek pewnie ich przed kupnem nie czytal. Ciekawe za ile poszlo w koncowym rozliczeniu ale trzeba bedzie pare ladnych tysiakow wsadzic ,na poczatek pewnie okolo 10tys. :mrgreen:

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 13:03   

To auto było z każdej strony bite szpachla itd w niektóre szpary można kciuka wsadzić. Odpalał 15 sek. Stuki zaworów tapicerka dojechana strasznie. Złom.pl

Sławek vr4 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-03-2008, 19:41   

ManyMan napisał/a:
To auto było z każdej strony bite szpachla itd w niektóre szpary można kciuka wsadzić. Odpalał 15 sek. Stuki zaworów tapicerka dojechana strasznie. Złom.pl

czyli auto nic tylko na złom oddac :) wiem ze było bite...co do tego kciuka to bym sie sprzeczal ;) zawory rowniez slyszalem, ale nie jestem znawca tego auta, kupilem bo zawsze o takim aucie marzylem i wiem rowniez ze jego stan pozostawia wiele do zyczenia. a na tapicerce swiat sie nie konczy. jestem w kraju 4 razy w roku wiec nie mam czasu jezdzic, szukac,itp a z reszta jesli ktos ma miska w super stanie to sobie go ceni...
pozdro

Miki 3kgt
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 20:49   

Sławek ,te słowa pasują idealnie: JEŻELI KTOŚ MA MISKA W SUPER STANIE TO GO SOBIE CENI...(nic dodać ,nic ująć) --ale ile trzeba włożyć żeby miśka do takiego stanu doprowadzić :evil: -- JEDNA RADA-cokolwiek będziesz naprawiał ,nie szukaj półśrodków!

vr4
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 11:25   

Do perfekcji?? Mnie ,jezeli dodam zawieszenie i lakiernika na ktorego czekam aby moja lale pomalowac bedzie 70 tys. i to jeszcze nie wszystko bo zostana skory do zrobienia i bedzie wtedy błeno. Wliczam tez swoje udogodnienia czyli kola,dodatkowe zegary itp. Jezeli chodzi o nie bite egzemplaze juz 10 lat temu slyszalem ze nie znajdziesz nie bitego egzemplaza vr4 i mysle ze duzo od tamtej pory sie nie zmienilo. Moja byla trzasnieta z boku i nie ukrywam tego ale tak jak slawek teraz ,ja kiedys bylem taki najarany na te auto ze nie patrzylem na takie rzeczy,teraz juz jestem madrzejszy :wink: i chudszy o pare tysiakow :badgrin: i co z tego ze znajomi pukaja sie w glowy jak widza faktury jakie mam na te auto kiedy wiem ze nawet najnowsze bmw 5 nie sprawi mi takiej radosci kiedy wsiadam i przekrecam kluczyk w stacyjce w 3000gt

Odpowiedz do tematu