Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Prezentacja Maturalna
Autor Wiadomość
Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-02-2006, 20:05   

no ale misiu :!:
ale napisalem : jak bym Cie nie znal :!: ale ze Cie znam :!: to wiem ze bardzo lubisz ksiazki i wogule :!: ;)

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 20-02-2006, 21:12   

Rafal_Szczecin napisał/a:
no ale misiu :!:
ale napisalem : jak bym Cie nie znal :!: ale ze Cie znam :!: to wiem ze bardzo lubisz ksiazki i wogule :!: ;)

a sycylijczyka to juz 3 rok czytam :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

zachar
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2006, 22:15   

sorki za OT ale ja zato ze wypowiedzialem sie wsposob dosc dziwny na temat polskiej gospodaarki oraz za obraze kochanego prezydenta Kaczynskiego zostal wywalony ze szkoly prywatnej w tym roku

a poszlo dokladnie o podsumowanie mej pracy bo napisalem ze polska gospodarka jest do d*py poniewaz jezeli sie niema ukladow to nie zaistniejesz na rynku po drugie zeby dostac jako firma jakies wieksze zlecenie to trzeba zasmarowac i potrzecie wygral Kaczynski to bedziejeszcze bradziej przeiebanne

a mojim wykladowca od przedsiebiorczosci byl vice dyrektor szkoly po 50 i zaczelo sie cupanie a pozniej ostrzejsza wymiana zdna poczym uslyszalem ze nie skoncze tej szkoly i on tego dopilnuje

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2006, 08:14   

Zachar i właśnie ten dyro pokazał Ci jak dzialają układy i wy....ł Cie ze szkoły, prawda że to uczące ;) po takim przykładzie, o jakim piszesz Ty ja już też rzadko staram sie wyrażać własne zdanie na różne tematy w mojej szkole poprostu mówię nauczycielą to co chcą usłyszeć. Tylko ze ten system kreuje szarą mase która jest identyczna bo nie ma własnego ja tylko podporządkowuje sie temu który ma więcej władzy....

a na teraz nowa maturka z polaka jest taka że do wypracowania jest z góry odkreślony model odpowiedzi i tam są zawarte np słowa zwroty które powinieneś użyć w swoim wypracowaniu i jeżeli ich nie będzie i nie wstrzelisz sie w konkrety sposob analizy danego wiersza to wtopa 0 pkt i nie zdałeś, trzeba napisać dokładnie tak jak zrobił to ktoś tam na górze bo to jest jedyna słuszna interpretacja, za wykazanie swojej inwencji tworczej (nie mówie tu o pierdzieleniu głupot) i udowodnienie swojej tezy i tak nic nie dostaniesz bo moze być ona nie zgodna z modelem odpowiedzi, dlatego Pani "Prosesor" od polaka uczy nas jak mamy pisać analize jakiego wiersza takie prawie że zakuwanie na pamięć jak kiedyś odezwałem sie że to głupie i niszczy nasze własne ja bo wszyscy musimy dojść do takiego samego wniosku to posłała mnie do wychowawcy na gadugadu a ze to taki sku....l to mi zaraz zaczął grozić ze to i tamto i że mam sie odzywać na lekcji tylko na temat bo jak nie to won, dzięki temu zabili moją inwencję twórczą.....

pozdrówki

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 21-02-2006, 23:08   

Oj jak mnie się sentymentalnie zrobiło....matura, stres (przełamany o 6 nad ranem w "Odeonie" na 3 godz. przed maturą.... ;) ) ech działo się...
Dawniej było drzewiej ;)
Pozdrawiam

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 22-02-2006, 07:11   

TAGi napisał/a:
dlatego Pani "Prosesor" od polaka uczy nas jak mamy pisać analize jakiego wiersza takie prawie że zakuwanie na pamięć

ta pani "profesor" ma na 99,9% tylko magistra, to jest stanard w obecnych czasach, także wielką osobistością to nie jest...inna sprawa, ile kierunków robi ludziom pranie mózgu przez te kilka lat. Aby przeżyć, trzeba do wszystkiego, ale to wszystkiego podchodzić z rezerwą, bo jak nie, to potem jest sie skrzywionym do końca życuia...niestety u mnie 85% wykładowców to ludzie tzw. maniacy swojej dziedziny nauki....chyba śpią z książkami :roll:

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2006, 16:26   

dobra wybrałem juz koncepcje realizacji tej prezentacji i tak :

najpierw omowię wartość dla ''hiphopowców'', dlatego potrzebuje teraz tylko utworów poruszających tamaty:

a) dom
b) miłość
c) rodzina
d) ojczyzna
e) pieniądze
f) przynależność do grupy

i prosze o propozycje dotyczące utworów w których poruszane sa te tematy mogą to być utwory w których jest o wszystkim po trochu a także kawałki gdzie jest mówione tylko o jednym temacie,
jak omówię już te wartości to będe tłumaczył w jaki sposób o nich mówią, i jakich słów używają, związków frazeologicznych itd, a potem jeszcze wytłumacze, słówa niznane dla przeciętnej gospodyni domowej i myśle że będzie git, ta panie ''profersor'' stwierdziła ze tak będzie dobrze. aha w mojej szkole prawdopodobnie tylko ja wybrałem ten temat czyli mam duże szanse na zaskoczenie komisji oceniającej, orginalnoścą projektu,

dlatego proszę Was o pomoc w wyszukaniu utworów mówiących na ww tematy ponieważ niewyrabiam sie ostanio czasowo i nie jestem w stanie przesłuchać wszystkich albumów które podrzucają mi znajomki, a co dopiero tych gigabajtów mp3 na moim dysku. Więc jeżeli macie jakieś propozycje to będe wdzięczny.

pozdrówki

Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Wysłany: 12-03-2006, 17:20   

Co to młodym ludziom nabijają w te głowy. Właśnie szukam roboty na necie bo praca po 12-14h/dobe jakoś mnie zaczęła męczyć. Oj za duzo browców dziś było. Sorki że tak pesymistycznie
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2006, 21:24   

Maciek taki OT, to jak zwolnisz swoją posade to ja jestem chętny :D bo lubie kompy i jakoś interesuje sie tym co sie dzieje na około w tym świecie. :)

Odpowiedz do tematu