|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:40 |
Co myslicie o tym autku ? |
Autor |
Wiadomość |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 18-03-2008, 22:54
|
|
|
Dolicz jakieś 1200-1500 PLN opłat |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
rybex [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 23:28
|
|
|
no tak ale tak w sesie jak na I z takimi kolami , minimalnym tuningiem i niby udokumentowanym pzrzebieggiem to chyba nie duzo co nie ?? :> |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2008, 10:16
|
|
|
Gene napisał/a: | Co do ceny zawiechy to moze takie pieniadze to kosztowalo. Mysle jednak, ze zaokraglil w gore. Ciekawe czemu sprzedaje skoro zainwestowal w auto sporo kasy. |
Ja myślę, że w przypadku tego typu samochodów jest spore pole do negocjacji cenowych. To nie są 'typowe' auta i krąg zainteresowanych jest na pewno zawężony. Sam obserwuję kilku znajomych, którzy aktualnie sprzedają podobne auta i widzę że nie ma szału jeżeli chodzi o zainteresowanie.
Gene napisał/a: | Ja jednak wolabym auto fabryczne, nie motane, bo w takim ktore jezdzilo w patyki rozne rzeczy moga zaraz sie pojawic. Chyba, ze zna sie wlascicela i przeszlosc samochodu. Zawsze jest latwo jak sie nie wydaje wlasnych pieniedzy. |
A z 'fabrycznych' podoba mi sie bardzo to Pajero http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C4592205.html - może nieco droższe niż omawiane w wątku, ale chyba fajne
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 31-03-2008, 10:48
|
|
|
No wiesz, zawsze cos za cos ale wolalbym tego syfa po gosciu niz jakas wydumke. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|