Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot Kazimierz Dolny

Preferowany termin Kazimierz Mitsubishi Owners Day
19 kwiecień
11%
 11%  [ 3 ]
20 kwiecień
0%
 0%  [ 0 ]
26 kwiecień
0%
 0%  [ 0 ]
27 kwiecień
51%
 51%  [ 14 ]
10 maj
7%
 7%  [ 2 ]
11 maj
11%
 11%  [ 3 ]
17 maj
11%
 11%  [ 3 ]
18 maj
0%
 0%  [ 0 ]
24 maj
3%
 3%  [ 1 ]
25 maj
3%
 3%  [ 1 ]
Głosowań: 27
Wszystkich Głosów: 27

Autor Wiadomość
maklakus 
Mitsumaniak

Auto: 200sx
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-04-2008, 19:49   Zlot Kazimierz Dolny

W związku z tym iż były i są plany zorganizowania zaplanowanego spotu w Kazimierzu Dolnym ... trzeba by to obgadać w osobnym wątku :) .

A więc myślę że spotka możemy zorganizować już w miesiącu Kwietniu ale raczej pod koniec...
co by wszyscy mogli się swobodnie dopasować do terminu .

Ps. Frekwencja powinna dopisać ... ale żeby nikt nie nawalił... postaram się was przekupić... każdy kto się zjawi dostanie "lizaka" bez skojarzeń ;)

... rozwijać temat... propozycje , pomysły itp. mile widziane ;)

:) [/b]
Ostatnio zmieniony przez Grześku 21-04-2008, 17:41, w całości zmieniany 3 razy  

Matip
[Usunięty]

Wysłany: 01-04-2008, 19:57   

Nio mozna a nawet trzeba spota w Kazimierzu zorganizowac..
ale o wiele lepiej bylo by zrobic go w Maja gdyz nawet pogoda lepsza i wiecej turystów CIekawiej!! wiem z doswiadczenia !!
No i jesli Michał chciałby(on zawsze chce) to super miejsce na focenie jest nioepodal KAzimierza W kamieniu!! (statki płynał w tamta str. ) autkiem trzeba dojechac do Opola Lub. ok. 15km z Kazimierza.. ale to juz jak by ktos chcial.. hehe
Kazimierz super miejsce tylko kwiecien to pora ktora ciezko bedzie ugadnac z pogoda;/
Moze Maj *tylko nie 1-5 )

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 01-04-2008, 20:00   

maklakus napisał/a:
każdy kto się zjawi dostanie "lizaka"

i już miałem wpisać się na listę, ale Michał dopisał:
maklakus napisał/a:
bez skojarzeń

i czar prysł.

:mrgreen:

oki, czas spoważnieć.

Żartowałem :D

Cel szczytny, idea słuszna, termin też, bo co prawda na horyzoncie weekend majowy to co niektórzy mogą mieć na niego plany więc lepiej spotkać się tydzień przed nim lub tydzień po nim.
Przy okazji - Michaś, to ma być jednodniowy spocik czy po głowie chodzi Ci wypad na 2 dni?
Jak by ktoś się pytał to ja preferuje "tydzień po" czyli termin w granicach 10 - 11 maj.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

lesiooo
[Usunięty]

Wysłany: 01-04-2008, 20:09   

moja propozycja jest zamienienie lizaka na browara 8) czy ktoś mnie poprze? pawela liczę na Ciebie, masz u mnie dług za uszczelkę :axe: a propo uszczelki przez nią mogę nie :!: dojechac

Maleństwo84 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 01-04-2008, 20:17   

No ładnie! Kazimierz rzut beretem ode mnie i nas zabraknie!
Miśki a nie dałoby się jeszcze później, tak w połowie maja? ....a i pogoda bedzie ładniejsza (wiem bo mam info z samej góry :mrgreen: )

arek_lbn
[Usunięty]

Wysłany: 01-04-2008, 22:36   

yyy... jak dla mnie pomysł zajebia.szczy... tylko właśnie 1-5 maja odpada... i poza tym to mi obojętne kiedy ale w sumie nawet byłbym za tym wcześniejszym weekendem

Matip napisał/a:
No i jesli Michał chciałby(on zawsze chce) to super miejsce na focenie jest nioepodal KAzimierza W kamieniu!!
to też dobry pomysł kiedyś tam byłem ale nie pamiętam jak tam dojechać... a napewno warto...

Grześku napisał/a:
Przy okazji - Michaś, to ma być jednodniowy spocik czy po głowie chodzi Ci wypad na 2 dni?

jestem za 2 dniowym spocikiem... jakies ognisko czy grill no i oczywiście nie to żebym namawiał na jakieś pijaństwo ale po kracie piwa na głowe :D i zabawa do rana :)

rafq 
Mitsumaniak
MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Wysłany: 01-04-2008, 22:40   

Bardzo fajny pomysł na spędzenie wolnego czasu w miłej atmosferze :)

Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 02-04-2008, 09:41   

lesiooo tylko browar? Masz slabe ambicje :D Mi oczywiscie odpowiada, choc ja rowniez preferuje termin wczesniejszy niz 1-5 maja. ;) I jak dla mnie to raczej 1- dniowy, bo praca nie pozwala na wiecej...

Matip
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 15:44   

Czyli robimy spota w Maju?? hee superrr
lepszy bylby 1 dniowy spot w jakas niedziele?

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Wysłany: 02-04-2008, 16:38   

Też wolę jednodniowy. No i w maju - ciepło, zielono i majowo :mrgreen:

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 02-04-2008, 20:37   

Uwaga formalna: "Mitsubishi Owners Day"... Hmmm, a może są wśród nas tacy, którzy nie są właścicielami, a użytkują :lol: A więc Usersi też mile widziani. Reszta obojętna, chyba, że mi przyjdzie akurat gdzieś biegać :wink: Ale postaram się tak ustawić, żeby było oki :lol:
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Wysłany: 04-04-2008, 12:35   

Dzisiejsze (nie)tajne spotkanie z Maklakusem zaowocowało wyznaczeniem miejsca spotkania - kamieniołomy koło Kazimierza.

miejsce w sam raz na piknik przy ognisku (ew. grill) z dużą ilością aut 8) gry, zabawy, robienie zdjęć i innych czynności biwakowych.

Pozostaje określić tylko termin spotkania...

Marino 
Mitsumaniak
żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Wysłany: 04-04-2008, 13:23   

Pomysł oczywiście przedni, miejsce odpowiada. co do terminu to wg mnie najlepiej będzie zrobić ankietę na stronie, zamiast wysłuchiwać komu pasuje a komu nie. A potem to będziemy uzgadniać szczegóły...
Osobiście preferuje termin wcześniejszy, bo w maju przyjdzie na świat kolejny Mitsumaniak młodego pokolenia :mrgreen:

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 04-04-2008, 15:01   

miejsce jak najbardziej superowe ala w mojej glowie zrodzila sie jedna watpliwosc:
To miejsce ogólnodostępne i moze byc tak, ze nie tylko my bedziemy tam chcieli zrobic ognisko w tym samym czasie... Moze np: jacys fanatycy ojca dyktatora beda mieli tam np piknik, zwlaszcza ze planujemy spot w weekend ;)

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Wysłany: 04-04-2008, 19:10   

pawela napisał/a:
Moze np: jacys fanatycy ojca dyktatora beda mieli tam np piknik

siła argumentu lub argument siły sprawi że pójdą rydzykować gdzie indziej.
Ty się Paweł nie przejmuj takimi drobiazgami, damy radę i opanujemy i miejsce i sytuację.
8)

Odpowiedz do tematu