Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Brawo dla tej Pani
Autor Wiadomość
dm17
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 20:21   

gumas_72 napisał/a:
ale nie pisza tego i nie poszukują tego na forum ogólnopolskim gejów :D
A co hetero nie mają ogólnopolskiego forum na którym sie umawiają............ :?: :?: bez jaj.............. robią dokładnie to samo :!: Odchylenia są wszędzie..

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-04-2008, 20:22   

Ale to nie jest takie odrażające...

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 20:23   

kwestia podejścia - mnie to ogólnie wali kto komu liże :butthead: :wink:

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 20:27   

a mi nie- i zaproszenie do studia faceta który mówi ze jest "dyskryminowany" a publicznie poszukuje trójkatów meskich i lize komus rowa do czego sie przyznał :!: no to błagam sam sie chyba dyskryminuje a na 100% jest zboczony :? i jezeli to ma być normą to ja temu mówię stanowcze NIE :finga:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 20:31   

gumas_72 napisał/a:
a mi nie- i zaproszenie do studia faceta który mówi ze jest "dyskryminowany" a publicznie poszukuje trójkatów meskich i lize komus rowa do czego sie przyznał :!: no to błagam sam sie chyba dyskryminuje a na 100% jest zboczony :? i jezeli to ma być normą to ja temu mówię stanowcze NIE :finga:
Wcześniej pisałem jedynie że hetero też robią takie rzeczy , nic więcej - nie ocenianiałem.

Lałem z niej że się będzie o niego modlić ....................................

e-gen 
moderator

Auto: Clio II ph2 1.4 16v (k4j c710)
Wysłany: 02-04-2008, 21:06   

a co z grubasami? grubi też są dyskryminowani :ANAL:

Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Wysłany: 02-04-2008, 21:09   

Szczerze... dla mnie jest zdecydowana różnica między powiedzeniem o kimś gej a homoseksualista... tzn gej jest homoseksualistą, ale nie każdy homoseksualista jest gejem, wiem, że zaraz zaprzeczycie... i niestety będziecie w błędzie. A teraz powiem dlaczego. Nie mam nic przeciw homoseksualistom, nie zaglądam ludziom do sypialni... ale jednocześnie nikt mi nie powie, że takie zachowanie jest normalne... do jest pewien odchył, taki sam jak każde inne ekstremum. Ale mniejszość, która żąda praw wiekszych niż ma ogół, jednocześnie każdą wypowiedź nawet konstruktywnie krytyczną traktuje jak zamach i dyskryminację... a tak niestety zachowują się osobnicy nazywający się (pewnie nie mając pojęcia co to znaczy w rzeczywistości) gejami- bo to przepieknie brzmi z angielska... hehehehe. A gej to w wolnym tłumaczeniu rozpustnik... tak więc normalnych homoseksualistów (a takich jest wiekszość- zdecydowanie odcinając sie od tej frakcji ekstremalnej) pozostawiam w spokoju...

Natomiast nigdy sie nie zgodzę na adopcję dzieci przez takich osobników (osobniczki), może i się mylę, ale stan w którym dziecko od najmłodszych lat obserwuje układ w którym wokół niego znajdują sie dwaj faceci (dwie kobiety w związku) będzie uważał taki układ za normę, a natomiast układ hetero będzie dla niego nienormalnością...

No i ostatnia rzecz... subiektywne odczucie... noż holera, jakbym widział Breżniewa z Gierkiem na Okęciu...

pozdro

P.S. Nie podejrzewałem, że ci dwaj homosie to tacy idioci... żeby liczyć na to, że szanujący się prezydent poważnego państwa będzie z nimi się spotykał i rozmawiał, a niby z jakiego powodu? Przecież to nie są głowy innego państwa ani żadni oficjele, więc niech spadają do siebie, ich udział w orędziu był tylko przykładowy, jak muszki owocówki na zajęciach z genetyki...

jeszcze raz pozdro

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 21:22   

Tylko nasz prezydent (albo jego sztab) to gamoń/nie bo nikt sie nie zapytał tych ludzi (pomijając kim są) czy może użyć ich fotografii w orędziu........... od strony prawnej gdyby wnieśli pozew do sądu to nasz wódz miałby delikatnie mówiąc przerąbane................. no nie mówię o kompromitacji.
Fakt prezydent kraju nie może i nie powinien spotykać się z każdą osobą która sobie tego życzy-ma swoje spotkania, swój grafik. Oni chcieli sie z nim spotkać aby zapytać czemu użył ich zdjęcia do orędzia- nastąpił tutaj pewien pat bo sam prezydent wyszedł na gamonia i sprowokował taką sytuację i jakby nie patrzeć całe to zamieszanie wynika z "braku oświecenia" ludzi którzy się tym zajmują. Dlaczego braku oświecenia - bo na zachodzie żaden prezydent nie posłużyłby sie fotką osób których nie zapytał o pozwolenia a u nas dziki zachód, prezio może sobie brać fotografie jakie tylko chce i pokazywać twarze..................

wlad
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2008, 07:21   

Kibloo napisał/a:
Natomiast nigdy sie nie zgodzę na adopcję dzieci przez takich osobników (osobniczki)

niestety po zalegalizowaniu instytucji malzenstwa bedzie juz tylko kroczek do takiego stanu-co widac jak na dloni w innych,"postepowych" krajach....

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2008, 09:45   

dm17 ktos popełnił bład (gamoń jak ty go nazywasz) i ok odpowiada za to a więc
nikt im do sadu nie zabrania iść :!: :badgrin: ,chca niech sprawe zakładaja a nie robia cyrk

moze niech radio zet i tvn zatrudnia dla gejów prawnika i jazda---> a przepraszać ich nie musiał a tym bardziej z nimi rozmawiać :finga:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2008, 11:31   

gumas_72 napisał/a:
nikt im do sadu nie zabrania iść :!: :badgrin: ,chca niech sprawe zakładaja a nie robia cyrk

Mogli ale nie zrobili, w ogóle wyszło dla mnie jakiś mydlane show, tracą czas na g***a a euro coraz bliżej ................

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 03-04-2008, 11:41   

Ale sie uśmiałem :D
Ten dziennikarz wogóle nie potrafił nad nimi zapanować.
Co do gejów to jak im sie nie podoba to neich wyjada do holandi tam będą akceptowalni.
Nie chciałbym idąc z dzieckiem do parku widziec całujacych sie facetów lub kobiety.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2008, 12:49   

dm17 napisał/a:
gumas_72 napisał/a:

Mogli ale nie zrobili, .

to po co sie prują :D

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2008, 12:50   

gumas_72 napisał/a:
dm17 napisał/a:
gumas_72 napisał/a:

Mogli ale nie zrobili, .

to po co sie prują :D
Bo lubią :D

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2008, 12:55   

a to na zdrowie :D

Odpowiedz do tematu