|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E52A 1.8] Kierunkowskazy / światła awaryjne |
Autor |
Wiadomość |
Jacek.P [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 17:23 [E52A 1.8] Kierunkowskazy / światła awaryjne
|
|
|
Witam wszystkich!
Od pewnego czasu mam problem z kierunkowskazami w samochodzie. Czasami wszystko jest w porządku, ale coraz częściej po włączeniu ich, przez chwilę migają, a następnie tylko się świecą. Z kolei światła awaryjne tylko świecą, wogóle nie migają. Wyciągnąłem ostatnio przerywacz, przeczyściłem wsuwki, ale to niestety nie pomaga. Chociaż w przypadku kierunkowskazów, gdy są włączone i zaczną tylko świecić, jeśli poruszę przerywaczem to zaczynają migać. Dodatkowo zauważyłem jeszcze jedną dziwną rzecz, otóż gdy próbuje delikatnie wcisnąć włącznik od świateł awaryjnych (nie włączając go trwale) to przerywacz trzeszczy albo miga lewy kierunkowskaz. Zastanawia mnie teraz czy wina leży po stronie przerywacza czy może gdzieś na przewodach występuje jakieś zwarcie, które powoduje jego złe działanie. Czy spotkaliście się może z takim problemem ? Czy może ktoś z Was, drodzy forumowicze posiada taki przerywacz na sprzedanie. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek rady / pomoc. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|