|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:05 |
Uparty wsteczny |
Autor |
Wiadomość |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 23:01 Uparty wsteczny
|
|
|
Od czasu do czasu ale raczej czesto wkleszczejac wsteczny klekoce na zebach.probowalem i mocniej i dluzej ze sprzeglem i lewarek bardziej i mniej w prawo nie moge wyczuc dzwiek jest
taki"khhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhby jak wskoczy.poprosze o opinie.przebieg 30000
2006/ |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2008, 01:38
|
|
|
Witam
ja czegoś takiego nie mam ani razu mi sie nie zdarzyło żeby nie wskoczył bieg |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2008, 23:13 Wsteczny
|
|
|
dzięki pojade na aso.dzisiaj pojechsłem 203 wiecej nie moglem bo skonczyla sie autostrada.
czy odcina paliwo,czy mozna to obejsc,zaznaczam ze nie jestem dawcą a pytanie jest czysto poznawcze.szedł dobrze komputer pokazał 21 . |
|
|
|
 |
Icewind
Forumowicz
Auto: Outlandr Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Posty: 49 Skąd: Śródmieście
|
Wysłany: 08-04-2008, 09:40
|
|
|
Leszek_Kamil napisał/a: | Witam
ja czegoś takiego nie mam ani razu mi sie nie zdarzyło żeby nie wskoczył bieg |
to chyba nigdy nie walczyłeś z porządną furą ze świateł. Moim zdaniem skrzynia jest chyba najgorszym elementem tego samochodu i dotyczy to niestety wszystkich egzemplarzy. Nie dosyć ż jest pięciobiegowa, a przy takich mocach i prędkościach przydałby się szósty bieg, to niestety czasami haczy. Mnie w szczególności męczy zmiana z 1 na 2 i z 2 na jeden. A tak na marginesie chyba założę topic o wadach tego samochodu, chociaż oczywiście minusy nie przysłonią mi plusów . |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2008, 23:12 Uparta skrzynia
|
|
|
Dzieki to znaczy ze wszystko ok jak nie jest ok.a spocik jest mile widziany.nowi OUTlanderowcy beda sie mogi uspokoic.ciekawe jak zostalaby przyjeta strona o minusach?
pozdrowienia powodzenia |
|
|
|
 |
|
|