|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
[Cari 1.8 GDI] Popychacze albo ???? |
| Autor |
Wiadomość |
dg2000 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2008, 08:12
|
|
|
| saphire napisał/a: | | Tak po prawdzie jeśli już się zabierać za wymianę szklanek to trzeba je wymieniać wszystkie naraz i do tego jeszcze nowy wałek. |
To jak ktoś chętny do zakupu to po części ma ułatwione zadanie, połowa jest wymieniona
A co do tego, że wszystkie to wiem wiem ale brak kasiorki i liczyłem na to, że część pomoże.
Pozdrawiam
[ Dodano: 15-04-2008, 22:25 ]
Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, a mianowicie czy ktoś się spotkał z uszkodzeniem pompy wody, jakie są tego objawy???
I czy zdjęcie głowicy = zawsze planowanie i nowa uszczelka??
[ Dodano: 15-04-2008, 22:28 ]
Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, a mianowicie czy ktoś się spotkał z uszkodzeniem pompy wody, jakie są tego objawy???
[ Dodano: 15-04-2008, 22:28 ]
[ Dodano: 25-04-2008, 07:25 ]
Wymieniłem już wszystkie popychacze i stuka dalej, poprawy nie ma zastanawiam sie nad ceramizerem. Ciekawe czy to by pomogło. Co wy o tym sądzicie?? |
|
|
|
 |
TRUTIL CARI GDI
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2007 Posty: 179 Skąd: Łagiewniki
|
Wysłany: 30-06-2008, 11:14
|
|
|
| dg2000, siema powiem ci ze tez walczylem z cari i z klekotaniem wymienialem sam zaworek tak jak robiles wymienilem wszystkie szklanki probowalem lac rozne oleje nic nie dawalo klepala jak ciagnik . Wymienilem silnik i jest pieknie nie slychac silnika. Kase ktora wpakowales w szklanki to masz silnik a widze ze sam majstrujesz przy aucie wiec z robota nie bylo by problemu pozdrawiam |
_________________ Trutil |
|
|
|
 |
|
|
|